offers2
offers2

Ανακάλυψε το μυστικό του Hollywood για νεανική επιδερμίδα

 

Μάθε πως λειτουργεί η Νο1 αντιγηραντική μέθοδος Αυτόλογης Μεσοθεραπείας PRP Προσώπου…

 
12697
Η Αυτόλογη Μεσοθεραπεία PRP είναι μία μέθοδος που πραγματοποιείται ενέσιμα, στοχεύει στο μεσαίο στρώμα του δέρματος, η ουσία που εγχέεται είναι αυτόλογο πλάσμα, πλούσιο σε αιμοπετάλια (PRP).

 

Πριν αρχίσει η διαδικασία προηγείται μία απλή αιμοληψία από το ίδιο το άτομο, όπως γίνεται σε μία απλή εξέταση αίματος. Στη συνέχεια το αίμα αυτό επεξεργάζεται με την μέθοδο της φυγοκέντρισης, όπου διαχωρίζεται το πλάσμα από τα λευκά και τα ερυθρά αιμοσφαίρια.

 

Οι αυξητικοί παράγοντες και οι βιο-ενεργές πρωτεΐνες βοηθούν στην ενεργοποίηση των βλαστοκυττάρων, τα οποία είναι ζωτικής σημασίας κύτταρα για την επιδιόρθωση και την ανοικοδόμηση των ιστών του δερματος. Έτσι, η θεραπεία αξιοποιεί τις ικανότητες αναγέννησης του ίδιου του σώματός σας.

 

Η μέθοδος PRP αξιοποιεί τους αυξητικούς παράγοντες που παράγουν τα ενεργοποιημένα αιμοπετάλια του αίματος του ατόμου στο οποίο εφαρμόζεται η θεραπεία με στόχο την ανάπλαση της επιδερμίδας με τον πιο φυσικό τρόπο.

 

Η θεραπεία γίνεται στον χώρο του ιατρείου, με τοπική αναισθησία, χωρίς ουλές και σημάδια.

 

Πρόλαβε το πακέτο προσφοράς Αυτόλογης Μεσοθεραπείας PRP Προσώπου με ΕΚΠΤΩΣΗ 50%!

 

*Αποκλειστικά για τις 20 πρώτες ενδιαφερόμενες.

 
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Αποτελέσματα lifting χωρίς νυστέρι!

 
 
Μέσω της Αυτόλογης Μεσοθεραπείας PRP επιτυγχάνεται ανάπλαση των ιστών και της επιδερμίδας άμεσα επιφέροντας τα παρακάτω αποτελέσματα αποτελέσματα:
 
Πρόληψη και καταπολέμηση των ρυτίδων
 
 
Σύσφιξη επιδερμίδας
 
 
Βαθιά ενυδάτωση
 
 
Επαναφορά λάμψης και ελαστικότητας στο δέρμα
 
 
Μείωση της υπερµελάγχρωσης
 
12711

Γιατί να επιλέξω την μέθοδο αυτόλογης μεσοθεραπείας PRP

 
12726
 

  • H κορυφαία τεχνολογία αντιγήρανσης

 

  • Η Νο1 των star του Hollywood

 

  • Γρήγορες συνεδρίες 20’

 

  • Αισθητό αποτέλεσμα από την 1η συνεδρία

 

  • Μη επεμβατική μέθοδος

 

  • Εγγυημένα αποτελέσματα

 

Πρόλαβε το πακέτο προσφοράς Αυτόλογης Μεσοθεραπείας PRP Προσώπου με ΕΚΠΤΩΣΗ 50%!

 

*Αποκλειστικά για τις 20 πρώτες ενδιαφερόμενες.

 
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Γνώρισε την κορυφαία κλινική ιατρικής αισθητικής στα Χανιά

 
Το Body & Beauty ιδρύθηκε το 2012 στα Χανιά με όραμα να δημιουργηθεί ένα πολυδύναμο κέντρο για αποτρίχωση-πρόσωπο-σώμα με άριστο σύγχρονο εξοπλισμό και καταρτισμένο προσωπικό με πολυετή εμπειρία σε ιατρικό όμιλο επιχειρήσεων.Να μπορεί να προσφέρει στον πελάτη υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και αποτελεσματικότητας με αμεσότητα να λυθεί κάθε ανάγκη με ευθύνη και σοβαρότητα.

Λίγο αργότερα ολοκληρώθηκε με την δημιουργία του medi body & beauty ιατρείου αισθητικής ιατρικής με σύγχρονα ιατρικά μηχανήματα & πλήθος πρωτοποριακών αναίμακτων θεραπειών για σώμα πρόσωπο και μαλλιά.

Προσπαθούμε συνεχώς να είμαστε άριστα ενημερωμένοι παρακολουθώντας workshops,εκθέσεις και σεμινάρια Ελλάδος και εξωτερικού τόσο με αγορές νέων μηχανημάτων ανά έτος ότι πιο σύγχρονο υπάρχει σε Ελλάδα και Ευρώπη όσο και σε εκπαίδευση ώστε η Κρήτη να μην έχει τίποτε να ζηλέψει σε τίποτε τα μεγάλα αστικά κέντρα.

Εκατοντάδες πελάτες-ασθενείς είναι δίπλα μας όλα αυτά τα χρόνια ξέροντας ότι θα πραγματοποιήσουμε κάθε ανάγκη τους όσο πιο υπεύθυνα,αποτελεσματικά και οικονομικότερα μπορεί να γίνει.

Δημιουργήστε τον εαυτό σας όπως ακριβώς τον φαντάζεστε!
We are happy you are here!

 
Body & Beauty
 
2821 023222
 
bodyandbeautychania@gmail.com
 
Αποκορώνου 117 Χανιά
 
 
12754
 

Πρόλαβε το πακέτο προσφοράς Αυτόλογης Μεσοθεραπείας PRP Προσώπου με ΕΚΠΤΩΣΗ 50%!

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και ενημερώσου για την προσφορά.

    * Συναινώ στο ότι το Body & Beauty και οι συνεργάτες του μπορούν να επικοινωνούν μαζί μου σχετικά με υπηρεσίες τους και να επεξεργαστούν για σκοπούς επικοινωνίας τα στοιχεία που παρέχω μέσω αυτού του ιστότοπου. Αντιλαμβάνομαι το γεγονός ότι έχω το δικαίωμα να υποχωρήσω ανά πάσα στιγμή.