offers2
offers2
 

4 λόγοι που οι digital ενέργειες αποτυγχάνουν…

 
 

Απουσία ολοκληρωμένης πωλησιακής προσέγγισης

Οι περισσότερες ενέργειες δεν σχεδιάζονται με βάση την επίτευξη της τελικής πώλησης, αντίθετα εστιάζουν σε micro metrics ενός ή το πολύ δύο βημάτων της διαδικασίας πωλήσεων. Για παράδειγμα οι περισσότερες καμπάνιες εστιάζονται στην προσέλκυση επισκεπτών στον κεντρικό site της επιχείρησης, στην ανάπτυξη λιστών επικοινωνίας (πχ likes, emails κλπ) χωρίς όμως να υπάρχει σαφής διαδρομή επίτευξης πώλησης ούτε βραχυπρόθεσμα ούτε μακροπρόθεσμα.

Ελλιπείς τμηματοποίηση αγορών & προσαρμογή επικοινωνίας

Στην σύγχρονη ηλεκτρονική καθημερινότητα όπου δυνητικοί πελάτες κατακλύζονται από μηνύματα για να αφιερώσουν την προσοχή τους θα πρέπει να μήνυμα να «μιλάει 100% στις ανάγκες τους» έτσι το ίδιο προϊόν μπορεί να απευθύνεται σε 5-8 διαφορετικές περσόνες καταναλωτή με διαφορετικές ανάγκες, ψυχολογία, γλώσσα επικοινωνίας. Οι περισσότερες καμπάνιες έχουν πολύ ευρύ μήνυμα προσπαθώντας να είναι «για όλους» και ακόμα χειρότερα οδηγούν των δυνητικό πελάτη σε ένα ακόμα πιο γενικό & ευρύ site όπου το ενδιαφέρον του χάνεται σε δευτερόλεπτα.

Εστίαση μόνο σε υφιστάμενη ζήτηση

Οι περισσότερες καμπάνιες εστιάζουν στην προσέλκυση πελατών που ενεργά αναζητούν το προϊόν τους μέσω καναλιών όπως Google Ads. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την δραματική αύξηση του κόστους προσέλκυσης με ταυτόχρονη μείωση των τιμών λόγω ανταγωνισμού σε περιορισμένο αριθμό δυνητικών πελατών. Παραδοσιακά όμως ο τρόπος ανάπτυξης μαζικών πωλήσεων ήταν η ανάπτυξη νέας ζήτησης μέσω της  διαφήμισης  από κανάλια push όπως τηλεόραση & ραδιόφωνο.

Αποτυχία αποτελεσματικής διαχείρισης digital assets

Κάθε digital & μη ενέργεια εκτός από τον πρωτεύον βραχυπρόθεσμο στόχο επιφέρει και ενεργητικό για μελλοντικές πωλήσεις όπως likes, λίστες emails, λίστες τηλεφώνων, άτομα που είδαν το brand κλπ. Είναι πολύ σημαντικό για την βασιμότητα των ενεργειών και το βέλτιστο ROI να υπάρχει σαφής στρατηγική & ακολουθία ενεργειών μετατροπής σε πελάτες και την ρευστοποίηση αυτού το ενεργητικό σε δεύτερο ή τρίτο χρόνο.

13001

Ανακαλύψτε το Digistem™

 

Η μέθοδος που θα απογειώσει την διαδικασία πωλήσεων του οργανισμού σας

 
 
13088
Το Digistem™ είναι μια μέθοδος ανάπτυξης πωλήσεων μέσω digital καναλιών βασιζόμενη στους παρακάτω πυλώνες:

 

Ολοκληρωμένη ανάπτυξη διαδρομών πωλήσεων

Αναπτύσουμε ολοκληρωμένες δράσεις ανάπτυξης πωλήσεων που περιλαμβάνουν όλα τα στάδια της διαδικασίας. Διαφήμιση, καταγραφή ενδιαφέροντος (lead capture), επικοινωνία ταυτοποίηση καταλλήλοτητας πελάτη (lead qualification), μακροχρόνια διαχείριση assets (funneling).

Επικοινωνιακή στρατηγική ανά προϊοντική ομάδα & persona καταναλωτή

Αναλύουμε και αναπτύσσουμε ξεχωριστές παράλληλες ή διαδοχικές δράσεις ανά προιόν, ανά persona πελάτη πολλαπλών εκδοχών για την επίτευξη μέγιστου ROI.

Ανάπτυξη ζήτησης – εκπαίδευση κοινού

Χρησιμοποιούμε push κανάλια διαφήμισης & επικοινωνιακές τακτικές για την ανάπτυξη νέας ζήτησης και την μετατροπή της σε πωλήσεις σε μία ή δύο διαδοχικές φάσεις.

Διαχείριση των ευκαιριών πώλησης (leads)

Διαχειριζόμαστε της ευκαιρίες πώλησης (leads) μέσω ηλεκτρονικών καναλιών, διαφημιστικών αυτοματισμών, αυτοματισμών SMS-Emails & τηλεφωνικό κέντρο για την βραχυπρόθεσμη ή μακροπρόθεσμη επίτευξη πωλήσεων.

 

Τα εργαλεία του Digistem™

 

Γνωρίστε τα εργαλεία που συνθέτουν την μέθοδο & δημιουργούν το αποτέλεσμα

 
 

Προκατασκευασμένες διαφημιστικές τακτικές διαχωρισμένες ανάλογα με το βασικό επιχειρηματικό στόχο, τα χαρακτηριστικά του προϊόντος ή των υπηρεσιών, την τοποθέτηση του brand του οργανισμού, της συνθήκες ανταγωνισμού κλπ.

Μέθοδος ανάλυσης της θέσης του οργανισμού, επιλογής κατάλληλης τακτικής από τις Digistem™ Tactics και διαμόρφωση επικοινωνιακής στρατηγικής ώστε να προσαρμοστεί η τακτική αποδοτικά.

Ανάπτυξη διαφημίσεων στα ηλεκτρονική κανάλια Facebook, Instagram, Google Display Ads, YouTube, Taboola που προσαρμόζουν δυναμικά το μήνυμα και την στόχευση με σκοπό την βέλτιστη μετατροπή.

Ανάπτυξη διαφημίσεων που χρησιμοποιούν ως κοινό στόχο το κοινό που αντέδρασε θετικά σε διαφήμιση άλλου καναλιού με σκοπό την επίτευξη αναγνωρισιμότητας του brand.

Σχεδιασμός και ανάπτυξη εξειδικευμένων σελιδών πωλήσεων (sales pages) με δυνατότητα δοκιμής πολλαπλών εκδοχών επικοινωνίας.

Εφαρμογή αυτόματων επικοινωνιών με τους ενδιαφερόμενους πελάτες ανάλογα με τις ενέργειές τους.

Υποδοχή και διαχείριση των ευκαιριών πώλησης από εξειδικευμένη ομάδα πωλήσεων.

Ειδική cloud εφαρμογή διαχείρισης της διαδικασίας των πωλήσεων και αποτύπωσης των μετρήσεων και των αποτελεσμάτων.

 
 

Ξεκινήστε σήμερα μια ΔΩΡΕΑΝ στρατηγική ανάλυση

 

& ανακαλύψτε πως το Digistem μπορεί να εκτινάξει τις πωλήσεις σας!

 
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Γιατί να επιλέξετε το Digistem™

 
13004
 
Χρησιμοποιώντας την μέθοδο Digistem™ εξασφαλίζουμε για τον οργανισμό σας:
 
 • Κορυφαίο κόστος ανά ευκαιρία πώλησης
 • Μέγιστο ποσοστό μετατροπής
 • Λύσεις με το κλειδί στο χέρι
 • Απεριόριστη «δεξαμενή» ευκαιριών πώλησης
 • Μηδενικό ρίσκο με την μέθοδο πληρωμής pay as you go

Γιατί το Digistem™ λειτουργεί

 
 

 1. Laser targeted επικοινωνία: Αναπτύσσονται κατά κανόνα διαφορετικά επικοινωνιακά μηνύματα και στοχεύσεις για κάθε προϊον ή υπηρεσία αλλά ακόμα και για κάθε persona καταναλωτή του ίδιου προϊόντος/υπηρεσίας με αποτέλεσμα την κατάλληλη επικοινωνία στον κατάλληλο πελάτη.
 2. Δοκιμασμένες τακτικές: Οι τακτικές και τα σημεία επιτυχίας τους προκύπτουν από την ανάλυση δεδομένων σε εκατοντάδες καμπάνιες διαφορετικών προϊόντων με αποτέλεσμα οι τακτικές σε συγκεκριμένες συνθήκες να αποφέρουν πάντα τα προσδοκόμενα αποτελέσματα.
 3. Ενοποίηση – Integration: To Digistem™ συνδέει το marketing με την διαδικασία πωλήσεων σε επίπεδο στρατηγικής, εκτέλεσης και εργαλείων διαχείρισης με απόρροια εξαιρετικά αποτελέσματα με το μικρότερο δυνατό κόστος.
 4. Κορυφαία εκτέλεση: Οι εξειδικευμένες ομάδες της Digimate εγγυόνται την κορυφαία εκτέλεση κάθε κατασκευής για βέλτιστα αποτελέσματα.
 5. Δυναμικότητα των καμπανιών: Μέσω των αλλεπάλληλων δοκιμών σε κάθε σημείο της διαδικασίας επιτυγχάνεται γρήγορη εκμάθηση των βέλτιστων ενεργειών και πρακτικών που συνδέεται άμεσα με βέλτιστο τελικό κόστος ανά πελάτη.

13007

Ιστορίες επιτυχίας συνεργατών μας

 
11832
 

Έναρξη συνεργασίας:
1-4-2017

Συνολικές επαφές (leads): 16.652
Χρονικό διάστημα : 15 μήνες
 
8505
 

Έναρξη συνεργασίας:
25-6-2018

Συνολικές επαφές (leads): 2.420
Χρονικό διάστημα : 11 μήνες
 
13009
 

Έναρξη συνεργασίας:
2-4-2019

Συνολικές επαφές (leads): 290
Χρονικό διάστημα: 1 μήνας
 
 

Ξεκινήστε σήμερα μια ΔΩΡΕΑΝ στρατηγική ανάλυση

 

& ανακαλύψτε πως το Digistem μπορεί να εκτινάξει τις πωλήσεις σας!

 
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μερικές συνεργασίες μας

 
 

H Digimate σε αριθμούς

 
 

Projects

 

686+

 

Leads Captured

 

36K+

 

Happy Customers

 

70+

 
10170
 

Προσελκύστε νέους κερδοφόρους πελάτες για τον οργανισμό σας!

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας & ξεκινήστε μια ΔΩΡΕΑΝ στρατηγική ανάλυση

  * Συναινώ στο ότι η Digimate και οι συνεργάτες της μπορούν να επικοινωνούν μαζί μου σχετικά με υπηρεσίες τους και να επεξεργαστούν για σκοπούς επικοινωνίας τα στοιχεία που παρέχω μέσω αυτού του ιστότοπου. Αντιλαμβάνομαι το γεγονός ότι έχω το δικαίωμα να υποχωρήσω ανά πάσα στιγμή.