offers2
offers2

Γιατί το Digital Marketing ΔΕΝ είναι αποτελεσματικό έως τώρα;

 

Ξοδεύετε το budget σας μετρώντας clicks, εμφανίσεις και άλλα metrics, που δεν μεταφράζονται σε πωλήσεις & κέρδή;

 

Γνωρίζουμε ότι έχετε έρθει σε επαφή με εκατοντάδες “gurus” και “experts” του digital marketing…
Επίσης γνωρίζουμε ότι στο 90% των περιπτώσεων τελικά βρεθήκατε να αξιολογείτε το αποτέλεσμα των ενεργειών σας από clicks, SEO rank, εμφανίσεις, likes που όμως όσο καλά και αν ήταν δεν μεταφράστηκαν σε αποτέλεσμα πωλήσεων.
Γιατί όμως να συμβαίνει κάτι τέτοιο?

Οι περισσότεροι experts έχουν ή πολύ τεχνικό ή πολύ “creative” προσανατολισμό με αποτέλεσμα να εγκλωβίζονται στην επίτευξη των χρήση των βέλτιστων πρακτικών της ειδικότητας τους όπως για παράδειγμα ένα πολύ καλό SEO friendly site, ή μια πετυχημένη «viral» Facebook καμπάνια που πήρε πολλά likes χάνοντας την μεγάλη εικόνα… Πωλήσεις!

Για να μπορέσει μια ενέργεια να έχει ως στόχο πραγματικά business metrics όπως προσέλευση ενδιαφερόμενων στην κλινική ή αγορές προϊόντων είναι προφανές ότι θα πρέπει να μπορεί να μετρηθεί. Τα περισσότερα λογισμικά που απευθύνονται σε digital experts, απευθύνονται σε ένα μόνο κομμάτι της αγοραστικής διαδικασίας και συνήθως είναι διαφημιστικό ή τεχνικό.

Αλλά ο πραγματικός και πιο σημαντικός λόγος είναι ότι:

Στην περίπτωση που κάποιος θέλει να έχει μια ολοκληρωμένη προσέγγιση με στόχο business αποτέλεσμα θα πρέπει να αφιερώσει πάρα πολλές εργατοώρες ώστε:

 • Να κατανοήσει σε βάθος την αγορά που δραστηριοποιείστε.
 • Να κατανοήσει σε βάθος τα προϊόντα.
 • Να κατανοήσει σε βάθος την τοποθέτηση & τα πλεονεκτήματα της επιχείρησης σας.
 • Να σχεδιάσει ολοκληρωμένες ενέργειες που πιθανόν να δουλεύουν.
 • Να αγοράσει ή να κατασκευάσει τα πολλά και διαφορετικά εργαλεία που θα εκτελέσει τις ενέργειες.
 • Να ξοδέψει μεγάλο μέρος του budget ώστε να πειραματιστεί και τελικά να καταλήξει σε κάτι που ΙΣΩΣ έχει θετικό πρόσημο.
 
10174

Ανακαλύψτε τακτικές σχεδιασμένες με εστίαση τις εισροές σας!

 

Κατανοώντας σε βάθος τους λόγους που το Digital Marketing ΔΕΝ λειτουργεί στην Digimate αναπτύξαμε μια μοναδική μέθοδο ανάπτυξης, αυτοματοποίησης & αναπαραγωγής ολοκληρωμένων 100% εγγυημένων τακτικών ανάπτυξης πωλήσεων συνδυάζοντας ηλεκτρονικές & φυσικές ενέργειες.

Στην Digimate θα βιώσεις μια νέα ξεχωριστή εμπειρία της λειτουργίας του marketing με έμφαση στους εξής πυλώνες:

 

Industry Experts

Δραστηριοποιούμαστε σε πολύ συγκεκριμένες (Medical, Health& Beauty, Fitness, Hotels, Education) αγορές οι οποίες έχουν πρώτα χαρτογραφηθεί σε επίπεδο προϊόντων, αγοραστικών κοινών, δυνητικών αγοραστών, τύπων επιχειρήσεων ώστε να έχουμε βαθιά κατανόηση και αποτελεσματικές προτάσεις σε χαμηλό κόστος.

 

Εγγυημένες Τακτικές

Διαθέτουμε πακέτα συνδυαστικών ενεργειών:

 • Ξεκινούν και τελειώνουν στην επίτευξη επιχειρηματικών στόχων.
 • Είναι δοκιμασμένες σε πραγματικές συνθήκες και έχουν περάσει από την διαδικασία βελτιστοποίησης.
 

Digimate Cloud Software™

Το αποκλειστικό cloud software της Digimate διασφαλίζει στην συγκέντρωση όλων των ηλεκτρονικών αλλά και φυσικών πληοφοριών για την αποτύπωση των αποτελεσμάτων και την βελτιστοποίηση σε πραγματικό χρόνο. Ταυτόχρονα, σας δίνει την δυνατότητα να παρακολουθείτε και να διαχειρίζεστε ηλεκτρονικά τη διαδικασία πωλήσεων.

 

Pay-As-You-Go

Ο τρόπος της συνεργασίας δεν απαιτεί μακροχρόνια δέσμευση από μέρους σας. Η χρέωση γίνεται ανά καμπάνια με προσυμφωνημένο αποτέλεσμα, επομένως όσο πιστεύετε ότι η καμπάνια έχει νόημα απλά ανανεώνετε το διαφημιστικό budget.

 
 

Ανακαλύψτε την τακτική που θα εκτοξεύσει τις πωλήσεις σας!

 

Πρόλαβε ΕΚΠΤΩΣΗ 50% σε όλες τις τακτικές!!

*Αυστηρά μέχρι 17/4 & για 10 μόνο καμπάνιες

Πώς μοιάζει μια τακτική;

 
 
10201
Μια τακτική είναι ένα σύνολο συντονισμένων ενεργειών με σκοπό την επίτευξη ενός βασικού στόχου και περιλαμβάνει πάντα τις παρακάτω πληροφορίες:

 1. Objective: Ποιος είναι ο business – στρατηγικός σκοπός της τακτικής ή αλλιώς τι θέλουμε να πετύχουμε. Τo objective μιας τακτικής μπορεί να είναι : Προσέλκυση νέων πελατών, Αύξηση επαναληπτικών αγορών, Αύξηση μέσης αξίας αγορών ανά πελάτη και άλλα.
 2. Αποτέλεσμα: Το μετρήσιμο αποτέλεσμα που αναμένουμε μετά το τέλος της καμπάνιας. Αποτελέσματα μπορεί να είναι: Λίστα τηλεφώνων, Λίστα emails, Εισπράξεις, Τηλεφωνικές επικοινωνίες, Εισροή επισκεπτών, Δοκιμαστικά ραντεβού και άλλα.
 3. Κεντρική λογική: Ο τρόπος επίτευξης του αποτελέσματος σε high level επίπεδο.
 4. Απαιτήσεις: Απαιτούμενες συνθήκες από την μεριά της επιχείρησης για να πετύχει η συγκεκριμένη τακτική π.χ. ύπαρξη εσωτερικού πωλητή υποδοχής τηλεφωνημάτων.
 5. Elements: Οι ενέργειες & κατασκευές που αποτελούν την τακτική π.χ. Facebook διαφήμιση, Sales Page, Reminder SMS, Σελίδα καταχώρησης ραντεβού και άλλα.
 6. Επικοινωνία & περιεχόμενο: Η κατάλληλη επικοινωνία σε κάθε σημείο της διαδικασίας που θα φέρει το αποτέλεσμα ή αλλιώς οι οδηγίες για το πότε, που, ποιο μήνυμα και γιατί θα επικοινωνηθεί στον υποψήφιο πελάτη ώστε να επιτευχθεί το αποτέλεσμα.

Γνώρισε κάποιες από τις τακτικές μας

 
 
 

Ανακαλύψτε την τακτική που θα εκτοξεύσει τις πωλήσεις σας!

 

Πρόλαβε ΕΚΠΤΩΣΗ 50% σε όλες τις τακτικές!!

*Αυστηρά μέχρι 17/4 & για 10 μόνο καμπάνιες

Σε ποια προϊόντα μπορούν να εφαρμοστούν?

 

Προϊόντα μεταμόσχευσης μαλλιών

10211

Προϊόντα & θεραπείες αποτρίχωσης

10212

Προϊόντα & θεραπείες αισθητικής σώματος (Κρυολιπόλυση, Μεσοθεραπεία κ.α.)

10213

Προϊόντα ιατρικής αισθητικής

10218

Προϊόντα πλαστικής χειρουργικής

10219

Προϊόντα & θεραπείες χαλάρωσης και ευεξίας

10220

Μας εμπιστεύτηκαν & είδαν πραγματικό αποτέλεσμα!

 
 
 

Ανακαλύψτε την τακτική που θα εκτοξεύσει τις πωλήσεις σας!

 

Πρόλαβε ΕΚΠΤΩΣΗ 50% σε όλες τις τακτικές!!

*Αυστηρά μέχρι 17/4 & για 10 μόνο καμπάνιες

 
10170
 

Έτοιμοι να εκτοξεύσετε τις πωλήσεις σας;

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

  * Συναινώ στο ότι η Digimate και οι συνεργάτες της μπορούν να επικοινωνούν μαζί μου σχετικά με υπηρεσίες τους και να επεξεργαστούν για σκοπούς επικοινωνίας τα στοιχεία που παρέχω μέσω αυτού του ιστότοπου. Αντιλαμβάνομαι το γεγονός ότι έχω το δικαίωμα να υποχωρήσω ανά πάσα στιγμή.