offers2
offers2
 

Πρόλαβε 1 από τα 20 πακέτα 18 συνεδριών με ΕΚΠΤΩΣΗ -50%!

 
Θέλω να ενημερωθώ

Τι περιλαμβάνει το πακέτο;

 
 

12 συνεδρίες LPG

 
Μάθε Περισσότερα
 
 

6 συνεδρίες RF ραδιοκύματα

 
Μάθε Περισσότερα
 
 

6 συνεδρίες διαιτολόγου

 
Μάθε Περισσότερα
 

12 συνεδρίες LPG

 
Πρόκειται για μια μη επεμβατική τεχνική για το επίμονο πάχος, την κυτταρίτιδα και το επιδερμικά πλαδαρό δέρμα. Η τεχνική Lipomassage βασισμένη στη θεραπεία Endermologie® είναι ένας μοναδικός και επιστημονικά αποδεδειγμένος μη επεμβατικός τρόπος λιποδιάλυσης για τη σμίλευση του σώματος, τη μείωση της εμφάνισης της κυτταρίτιδας και τη βελτίωση της εμφάνισης του δέρματος, παρέχει πιο έντονα τη θεραπεία για γρήγορα και εμφανή αποτελέσματα.
Η θεραπεία που εφαρμόζεται επιθετικά αλλά επιφανειακά, είναι 100% φυσική και απολαυστική, δεν απαιτεί ενέσεις και είναι εντελώς ανώδυνη. Με τη δράση της απελευθερώνει την τοπική εναπόθεση λίπους, καταπολεμά την κυτταρίτιδα, συσφίγγει και λειαίνει το δέρμα, αλλά και σμιλεύει τις περιοχές του σώματος που στοχεύουμε. Η LPG είναι η πρώτη εταιρεία η οποία έλαβε την έγκριση του Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων της Αμερικής (F.D.A) για την κυτταρίτιδα και τη χάραξη του περιγράμματος του σώματος.

 

Στόχος Θεραπείας

 • ανακατανομή του λίπους
 • σμίκρυνση λιποκυττάρων
 • λεμφική και αγγειακή αποσυμφόρηση
 • μείωση πόντων (θεραπείες λιποζωνών)
 • λείανση κυτταρίτιδας
 • σύσφιξη σώματος
 
12669
 

Ποια η δράση της θεραπείας Endermologie

H δράση της είναι διπλή α)Mηχανοποίηση και β)Κινητοποίηση με τρόπο ηλεκτρονικά ελεγχόμενο . Μέσω της τεχνολογίας IMR (IndependentMotorizedRollers) – κατοχυρωμένης ευρεσιτεχνίας. Δεκάδες κλινικές έρευνες, τα τελευταία 20 χρόνια, έχουν αποδείξει πως η ανεξάρτητη φορά και η ταχύτητα των κυλίνδρων είναι αυτή η οποία επιτυγχάνει να μηχανοποιήσει και να κινητοποιήσει το συνδετικό ιστό σε επιφανειακό επίπεδο , εκεί όπου βρίσκεται, δηλαδή, το Επιφανειακό Παγιδευμένο Λίπος. Η αρνητική εισρόφηση (σε πολλαπλά επίπεδα, με βάση την ποιότητα του ιστού) φέρνει απλά τον ιστό μεταξύ των 2 κυλίνδρων. Η αποσυμπίεση της περιοχής, η ομαλοποίηση της φλούδας του πορτοκαλιού, η ελαστικοποίηση των διαφραγμάτων και η αύξηση της μικροκυκλοφορίας οφείλεται στον ηλεκτρονικά ελεγχόμενο τρόπο κίνησης των κυλίνδρων.
Η Endermologie περιλαμβάνει μια μηχανική κεφαλή θεραπείας (Keymodule) με δύο ηλεκτρονικά ελεγχόμενους κυλίνδρους και πλήρως ρυθμισμένη εισρόφηση. Αυτή η μη επεμβατική κεφαλή δημιουργεί μια συμμετρική πτυχή δέρματος με απόλυτο φυσικό τρόπο, η οποία επιτρέπει την εν τω βάθει μηχανοποίηση και κινητοποίηση του ιστού, οδηγώντας στη μείωση της κυτταρίτιδας και την απώλεια πόντων. Με μια ήπια ανύψωση και ένα κύλισμα του δέρματος, το Keymolude υποκινεί το φλεβικό και λεμφικό σύστημα με σκοπό την αποβολή τοξινών. Οι ινοβλάστες διεγείρονται με αποτέλεσμα την αύξηση του κολλαγόνου και την παραγωγή ελαστίνης για έναν αναζωογονημένο και πιο υγιή δερματικό τόνο.

Πως πραγματοποιείται η θεραπεία και η διάρκειά της;

Φορώντας ένα κορμάκι, ειδικά σχεδιασμένο από την LPG, οι μηχανικοί κύλινδροι καλύπτουν σχεδόν όλη την επιφάνεια του σώματος και επικεντρώνονται , έπειτα, στις προβληματικές περιοχές. Κάθε θεραπεία Endermologie διαρκεί περίπου 35 -40 λεπτά και γίνεται 2 με 3 φορές την εβδομάδα. Χρειάζονται τουλάχιστον 12-16 συνεδρίες σε διάστημα περίπου 2 μηνών, αλλά μπορούμε να έχουμε εμφανή αποτελέσματα από τις πρώτες 5-6 κιόλας συνεδρίες. Μ ε την πρόοδο, όμως, της θεραπείας τα αποτελέσματα συνεχίζουν να βελτιώνονται, έως ότου φτάσουμε στο επιθυμητό τελικό αποτέλεσμα.

Έχει αποτελέσματα και σε άνδρες;

Ασφαλώς. Ακόμα κι αν οι άνδρες δεν είναι επιρρεπείς στην ανάπτυξη κυτταρίτιδας, μπορεί να έχουν χαλαρό δέρμα, ή παγιδευμένο λίπος κάτω από το δέρμα, που μπορεί να βελτιωθεί με τις θεραπείες. Η κλινική εμπειρία έχει δείξει εξαιρετικά αποτελέσματα για τις προβληματικές περιοχές, όπως η «λαβές αγάπης» και χαλαρός θωρακικός ιστός. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό τονωτικό-συσφιγκτικό του δέρματος, γι ‘αυτό είναι η καλύτερη επιλογή για τη θεραπεία του δέρματος μετά την απώλεια βάρους που οδήγησε σε χαλαρότητα.

6 συνεδρίες RF ραδιοκύματα

 
H τεχνολογία RF – ραδιοσυχνότητες είναι η τελευταία επιστημονική εξέλιξη στη σύσφιξη σώματος. Πρόκειται για τη νέα επαναστατική μέθοδο lifting και λιπογλυπτικής χωρίς νυστέρι! Η θεραπεία λειτουργεί με εκπομπή μονοπολικών και διπολικών ραδιοκυμάτων RF και επιτυγχάνει τη σύσφιξη του χαλαρωμένου δέρματος χωρίς τις παρενέργειες μιας χειρουργικής επέμβασης. Με την πρωτοποριακή τεχνολογία RF επιτυγχάνεται το καλύτερο αποτέλεσμα όσον αφορά την αναζωογόνηση και τη σύσφιξη σώματος και προσώπου.

 

Η εφαρμογή των RF εκτελείται με επιτυχία στη:

 • θεραπεία της κυτταρίτιδας
 • σύσφιξη σώματος και προσώπου
 • σμίλευση περιγράμματος σώματος
 • RF σύσφιξη σώματος πριν από λιποαναρρόφηση
 • RF σύσφιξη σώματος και λείανση ανωμαλιών μετά από κλασική λιποαναρρόφηση
 • cavitation
 • λεμφικό μασάζ
 • κρυολιπόλυση
 • μεσοθεραπεία
 
12671
 

Ποια η διαδικασία;

Η διαδικασία είναι ανώδυνη, η κάθε συνεδρία δεν διαρκεί περισσότερο από 30 λεπτά ανά περιοχή και το αποτέλεσμα είναι τελείως φυσικό, ενώ ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει άμεσα στις καθημερινές του δραστηριότητες, χωρίς καμία παρενέργεια. Ανάλογα με την έκταση του προβλήματος και το επιθυμητό αποτέλεσμα είναι πιθανό να χρειαστεί ένας συγκεκριμένος αριθμός επαναλήψεων.

Τι υπόσχεται;

Η θέρμανση των κυττάρων σε αυτό το επίπεδο προκαλεί σύσφιξη του κολλαγόνου, άρα και του δέρματος, και βελτίωση του περιγράμματος, λιπόλυση και συρρίκνωση των λιποκυττάρων και συμβάλλει στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Ο χειριστής του μηχανήματος θα ρυθμίσει την ένταση των ραδιοκυμάτων ώστε να υπάρχει αποτέλεσμα χωρίς ενόχληση.

Πότε θα δεις αποτέλεσμα;

Κατά μέσο όρο θα δεις ορατό αποτέλεσμα μετά τις 4-6 θεραπείες, ωστόσο σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να διαπιστώσεις διαφορά από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Κάθε θεραπεία διαρκεί από 15 έως 45 λεπτά, ανάλογα με τις περιοχές του σώματος που στοχεύει το μηχάνημα.

6 συνεδρίες διαιτολόγου

 

Στην πρώτη συνεδρία καταβάλλεται προσπάθεια εξατομίκευσης της διατροφικής προσέγγισης με προσαρμογή στις διατροφικές συνήθειες και το ατομικό ιατρικό ιστορικό. Προϊόν της συνεδρίας αποτελεί η αναγνώριση και εξειδίκευση των διαφόρων παραγόντων που δημιουργούν στρες στον οργανισμό, παραγόντων συμπεριφορικών όπως οι διάφορες συναισθηματικές διαταραχές, καθώς και ορμονικών παραγόντων αλλά και γενετικών όπως οι ανεπάρκειες διαφόρων ενζύμων που με τη σειρά τους ευθύνονται για τη δημιουργία χρόνιων κατά βάση δυσανεκτικών καταστάσεων στο άτομο. Οι ανθρωπομετρικές μετρήσεις ακολουθούν και ολοκληρώνουν την προσέγγιση με τη χρήση σύγχρονου επιστημονικού εξοπλισμού. Μετά απο αυτές τις αναλύσεις θέτουμε τους στόχους της θεραπείας, γίνεται ένας διατροφικός προγραμματισμός σύμφωνα με τις ανάγκες και τους στόχους του κάθε πελάτη και ορίζουμε τη συχνότητα των συνεδριών.

Στην συνέχεια γίνεται εκτίμηση της προόδου, ανθρωπομετρικές μετρήσεις, αναπτύσσεται συγκεκριμένη θεματολογία συζήτησης στα πλαίσια της διατροφικής εκπαίδευσης, γίνεται αλλαγή του διατροφικού προγράμματος.

12672
 

Πρόλαβε 1 από τα 20 πακέτα 18 συνεδριών με ΕΚΠΤΩΣΗ -50%!

 
Θέλω να ενημερωθώ

Τι θα πετύχεις;

 
 
 • Απώλεια τοπικού πάχους σε κοιλιά, γλουτούς, περιφέρεια, χέρια
 • Μείωση κυτταρίτιδας
 • Απώλεια σωματικού βάρους έως 10 kg
 • Σύσφιξη
 • Γράμμωση
12675

Iassis : Ποιοι είμαστε & που θα μας βρεις

 
 
Σε περιμένουμε στο υπερσύγχρονο ιατρείο αισθητικής, που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης της Ζακύνθου, παρέχοντάς σας τις πιο ολοκληρωμένες υπηρεσίες στους τομείς της Πλαστικής Χειρουργικής, Αισθητικής Γυναικολογίας και Αισθητικής Δερματολογίας.
Το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό μας παρέχει αναλυτική ενημέρωση και άμεση κάλυψη των αναγκών σου.
Οι εξειδικευμένοι ιατροί μας (Δερματολόγοι και Πλαστικοί Χειρουργοί), καθώς και οι Διπλωματούχοι Αισθητικοί μας, σε συνδυασμό με τα υπερσύγχρονα ιατρικά μηχανήματα που διαθέτουμε, παρέχουν αξιοπιστία, σιγουριά και υπηρεσίες υγείας, υψηλών προδιαγραφών.

Η επιστημονική ομάδα

 

ΓΕΡΑΡΔΟΣ ΠΑΥΛΟΣ

ΓΕΡΑΡΔΟΣ ΠΑΥΛΟΣ
 

ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

Ο πλαστικός χειρουργός Δρ. Παύλος Γεράρδος αποφοίτησε από την Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου της Σόφιας με Άριστα και ειδικεύθηκε στην κλινική πλαστικής χειρουργικής, μικροχειρουργικής, κέντρου μελανώματος και μονάδας εγκαυμάτων του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Αθηνών «Γ.Γεννηματάς». Είναι ιδρυτής της Gerardos Plastic Surgery GPS Clinic που εδρεύει στο κέντρο της Κορίνθου από τον Οκτώβριο του 2016 και συνεργάτης του Iassis Cosmetic από τον Μάρτιο του 2017. Επίσης συνεργάζεται με ιδιωτικές κλινικές των Αθηνών.

ΤΣΙΟΥΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΤΣΙΟΥΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
 

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ – ΑΦΡΟΔΙΣΙΟΛΟΓΟΣ

Ετών 55, παντρεμένος με τη φαρμακοποιό Χριστίνα Τσιουράκη. Τέως ιατρός του νοσοκομείου «Ανδρέας Συγγρός» και κατόπιν επιστημονικός συνεργάτης σε αυτό. Ενεργό μέλος της Ελληνικής Δερματολογικής & Αφροδισιολογικής Εταιρείας. Παρακολουθεί, τακτικά, δερματολογικά συνέδρια σε Ελλάδα και εξωτερικό.

ΣΤΗΘΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ

ΣΤΗΘΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ
 

ΙΑΤΡΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

Απόφοιτος από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Iuliu Hatieganu Cluz-Napoca με βαθμό πτυχίου «Λίαν Καλώς», Ειδίκευση στην Γενική Χειρουργική στο «Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών Γ.Γεννηματάς», Εξάμηνη άσκηση στο ΩΡΛ Τμήμα του Νοσοκομείου «Γ.Γεννηματάς», Εξάμηνη άσκηση στην Ορθοπαιδική Κλινική του Νοσοκομείου «Γ.Γεννηματάς», Απόκτηση τίτλου ειδικότητας στην Γενική Χειρουργική, τέως Επιμελητής Χειρουργικής Κλινικής Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείο Ζακύνθου, τακτική συμμετοχή σε επιστημονικά συνέδρια και επιστημονικά σεμινάρια.

ΚΑΡΡΕΡ ΔΙΟΝΥΣΙΑ-ΠΗΝΕΛΟΠΗ

ΚΑΡΡΕΡ ΔΙΟΝΥΣΙΑ-ΠΗΝΕΛΟΠΗ
 

ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ – ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ

Απόφοιτος και Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος του Μεταπτυχιακού Τίτλου σπουδών «Παθολογία της Κύησης» του ΕΚΠΑ. Ειδίκευση στη Μαιευτική και Γυναικολογία στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο «Άγιος Σάββας» και στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο «Αττικόν». Πιστοποιημένη στη Διαγνωστική Κολποσκόπηση (Ελληνική Εταιρεία Παθολογίας Τραχήλου και Κολποσκόπησης) και εκπαίδευση στο Non-Surgical Genital Rejuvenation (ECAMS). Μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης της Σήψης και της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας.

 
12346
 

Πέτυχε απώλεια έως 8cm τοπικού πάχους & απώλεια κυτταρίτιδας μέχρι το καλοκαίρι!

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και πρόλαβε 1 από τα 20 πακέτα 18 συνεδριών με ΕΚΠΤΩΣΗ -50%!

  * Συναινώ στο ότι το Iassis Cosmetic και οι συνεργάτες του μπορούν να επικοινωνούν μαζί μου σχετικά με υπηρεσίες τους και να επεξεργαστούν για σκοπούς επικοινωνίας τα στοιχεία που παρέχω μέσω αυτού του ιστότοπου. Αντιλαμβάνομαι το γεγονός ότι έχω το δικαίωμα να υποχωρήσω ανά πάσα στιγμή.