offers2
offers2

Νιώσε μοναδική αυτοπεποίθηση απαλλαγμένη από τοπικό πάχος & κυτταρίτιδα...

Εμπιστεύσου την εξειδηκευμένη επιστημονική ομάδα της Lipogen & πέτυχε σε 6 συνεδρίες

 

Απώλεια έως 4cm τοπικού πάχους

 

Απώλεια έως 8kg σωματικού βάρους

 

Σύσφιξη & μείωση κυτταρίτιδας

Τι περιλαμβάνει το πακέτο

Πρόλαβε 1 από τα 20 πακέτα στις εκπληκτική τιμή των 99€!

12773
 

 Body Analysis & Λιπομέτρηση

 
 
 

 Εξειδικευμενο Προσωπικο Προγραμμα Διατροφης απο Διαιτολόγο

 
 
 

 Ιατρική παρακολούθηση

 
 
 

 Integral LPG endermologie

 
 
 

 Cavitation

 
 
 

 OXYLIFE PLUS

 
 

Πρόλαβε το πακέτο υπηρεσιών απώλειας τοπικού πάχους & κυτταρίτιδας ΜΟΝΟ με 99€!

 

*Αποκλειστικά για τις 20 πρώτες ενδιαφερόμενες.

 
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Γνώρισε 3 κορυφαίες τεχνολογία αδυνατίσματος

100% Εγγυημένα Αποτελέσματα

LPG

 

Η μέθοδος LPG βελτιώνει θεαματικά την ανομοιογενή κατανομή του επιφανειακού λίπους στο σώμα των ασθενών.

Με τον όρο Endermologie η LPG έχει κατοχυρώσει ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό, φυσικό μη χειρουργικό και μη επεμβατικό τρόπο αντιμετώπισης του φαινομένου της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους. Είναι μια ασφαλής μέθοδος με έγκριση από τον οργανισμό FDA των ΗΠΑ.

Δημιουργείται διέγερση στους ινοβλάστες (ονομασία των κυττάρων που έχουν το έργο της παραγωγής ελαστίνης και κολλαγόνου με φυσικό τρόπο στον οργανισμό μας) με άμεση συνέπεια την αύξηση των επιπέδων ελαστίνης και κολλαγόνου στο δέρμα, παράγοντες οι οποίοι με την σειρά τους το αναζωογονούν.

Η υποδόρια ροή αίματος αυξάνεται κατά 400% και η λεμφική ροή κατά 300%. Οι κατακρατήσεις υγρών και οι τοξίνες αποβάλλονται, οι συνδετικές ίνες ελαστικοποιούνται και έτσι επιτυγχάνουμε θεαματική μείωση της κυτταρίτιδας, αποκατάσταση της όψης της επιδερμίδας και απώλεια πόντων. Η εφαρμογή της μεθόδου μπορούμε να πούμε ότι προγραμματίζει τα λιποκύτταρα να αποβάλλουν το λίπος που περιέχουν συντελώντας έτσι στην αύξηση του φαινομένου της λιπόλυσης η ανεπάρκεια του οποίου είναι καθοριστική στο φαινόμενο της κυτταρίτιδας.

 
12809
 
12810
Cavitation

 
Οι υπέρηχοι σε ένα συγκεκριμένο εύρος συχνοτήτων έχουν τη δυνατότητα να προκαλέσουν ένα φαινόμενο που είναι γνωστό με την ονομασία Cavitation (σπηλαίωση).

Η τεχνική βασίζεται στην ιδέα της επιλεκτικής καταστροφής των λιποκυττάρων μέσω του φαινομένου τήξεως, η οποία επιτυγχάνεται με το συντονισμό της ποσότητας του νερού, που περιβάλλεται μεταξύ των λιποκυττάρων.

Οι υπέρηχοι χαμηλής συχνότητας προκαλούν στα σημεία που έχουν προεπιλεγεί τον σχηματισμό αυξημένων ποσοτήτων υγροποιημένων φυσαλίδων αέρα, οι οποίες οδηγούνται σε ταλάντωση ως προς το μέγεθος και το σχήμα τους.

Οι φυσαλίδες αυτές διογκώνονται και τελικά εκρήγνυνται, απελευθερώνοντας ενέργεια ικανή να καταστρέψει την κυτταρική μεμβράνη των λιποκυττάρων.

Με την διάσπαση της κυτταρικής μεμβράνης απελευθερώνονται ουσίες που απομακρύνονται από το φλεβικό και λεμφικό σύστημα.

Με αυτήν την καταστροφή της λιπώδους μάζας, επιτυγχάνονται αλλαγές στο περίγραμμα και μείωση της τοπικής συσσώρευσης λίπους, επιφέροντας μείωση πόντων, βελτίωση της κυτταρίτιδας, ομαλοποίηση της φλεβικής και λεμφικής κυκλοφορίας και απώλεια τοπικού πάχους, με άμεσο και εμφανές αδυνάτισμα.

Συνδυάζεται ιδανικά με ενδοθερμία, λεμφική μάλαξη και πολλές άλλες υπηρεσίες που παρέχονται στο χώρο μας.

OXY-LIFE PLUS

 
Το οξυγόνο δεν είναι μόνο ελιξίριο ζωής, είναι επίσης σημαντικός παράγοντας ομορφιάς , γιατί η αναπνοή των κυττάρων έχει πρωταρχική σημασία για την διατήρηση-βελτίωση της νεανικότητας τους.

Κάθε άνθρωπος λοιπόν σκέφτεται πολύ εύκολα ότι οξυγόνο μπορούμε να δώσουμε στο δέρμα μας μέσα από τους δύο φυσικούς δρόμους τροφοδοσίας με αέρια.

Για να αυξήσουμε λοιπόν την εσωτερική οξυγόνωση της επιδερμίδας θα πρέπει αφ’ ενός να φέρουμε περισσότερο αίμα στα κύτταρα και αφ’ ετέρου αυτό το αίμα είναι ανάγκη να είναι όσο το δυνατό πλουσιότερο σε οξυγόνο.

Έτσι λοιπόν έχει η σύγχρονη αισθητική μηχανήματα, τα οποία από τον ατμοσφαιρικό αέρα απομονώνουν το οξυγόνο, το οποίο εκτοξεύουν σε κατάλληλα προετοιμασμένο δέρμα. Το ενεργό αυτό οξυγόνο ενσωματώνεται σε ειδικά παρασκευάσματα, τα οποία εισχωρούν στην επιδερμίδα, όπου αποδεσμεύεται το οξυγόνο και έτσι επιτυγχάνεται  ουσιαστική οξυγόνωση και συγχρόνως υδάτωση και θρέψη των κυττάρων.

Η εξέλιξη της κοσμετολογίας μας έχει δώσει πολύ εξειδικευμένα προιόντα  φροντίδας του δέρματος τα οποία τροφοδοτούν την επιδερμίδα με οξυγόνο σε καθημερινή βάση.

Το OXY- LIFE μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά την αντιγήρανση  της επιδερμίδας και μέσα από την διαδικασία της οξυγόνωσης, αξιοποιώντας τις φυσικές δυνατότητες του οργανισμού.

 
12811
 

Πρόλαβε το πακέτο υπηρεσιών απώλειας τοπικού πάχους & κυτταρίτιδας ΜΟΝΟ με 99€!

 

*Αποκλειστικά για τις 20 πρώτες ενδιαφερόμενες.

 
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Ανακάλυψε το ΝΟ1 κέντρο ιατρικής αισθητικής στην Λαμία

 
12794
Τι είναι ομορφιά; Τι θα αποκαλούσαμε ωραίο;

Σε διάφορες εποχές φιλόσοφοι, συγγραφείς και ποιητές έχουν προσπαθήσει να απαντήσουν σε αυτό το ερώτημα. Υπάρχει άραγε μια απάντηση με καθολικό κύρος; Κάποιοι την αναζήτησαν στην χρησιμότητα, άλλοι στην συμμετρία πάντως σαφής και κοινά αποδεκτός ορισμός δεν δόθηκε ποτέ.

Εμείς σκεφτήκαμε για την ανθρώπινη ομορφιά και δώσαμε την δική μας απάντηση.

Είναι μια κοινή εν δυνάμει ιδιότητα όλων των ανθρώπων, μια δύναμη μέσα μας που περιμένει να καλλιεργηθεί με συνέπεια και γνώση για να ανθίσει σαν τον ανθό ενός προσεκτικά και σωστά καλλιεργημένου φυτού. Μιά δύναμη που κάνει τον καθένα από εμάς μοναδικό, τόσο ώστε ανάμεσα στα άλλα επτάμιση δισεκατομμύρια ανθρώπων της γης να μην υπάρχει ένα ακριβές ομοίωμα μας.

Όλοι μας μετέχουμε σε αυτή με διαφορετικό ο καθένας τρόπο και όλων μας μπορεί να γίνει πολύτιμο κτήμα με την κατάλληλη φροντίδα, η δική μας ωραιότητα που δεν θα ταυτίζεται απαραίτητα με τα εκάστοτε έξωθεν επιβαλλόμενα πρότυπα. Είναι ο εαυτός μας όπως θα μπορούσε να είναι, με σύμμαχο την φροντίδα και την περιποίηση που του πρέπει, με την κατάλληλη θεραπεία σύμφωνα με την αρχική σημασία της λέξης. Είναι η ανάδειξη των δικών μας χαρακτηριστικών, μοναδικών όσο μοναδικός είναι και ο καθένας μας και εκπληκτικών όσο εκπληκτικός είναι και ο κάθε άνθρωπος.

Σε αυτό τον σκοπό είμαστε εμείς ταγμένοι, να βοηθήσουμε τον καθένα να γίνει εκείνο που θα μπορούσε να γίνει. Με την αξιοποίηση όλων των εργαλείων που μας προσφέρει η επιστήμη να βοηθάμε τον κάθε ένα από εμάς να φέρνει στην επιφάνεια τα δικά του υπέροχα χαρακτηριστικά συμβάλλοντας έτσι στο να αισθανθεί πληρότητα, αυτοπεποίθεση και ικανοποίηση.

Αυτό είναι το όραμα μας σαν Lipogen Λαμίας και για την πραγμάτωση του δίνουμε όλο μας το είναι.

Που θα μας βρεις

 
Lipogen
 
22310-29220
 
Καραγιαννοπούλου 9 Λαμία
 
 
12806
 

Πρόλαβε το πακέτο υπηρεσιών απώλειας τοπικού πάχους & κυτταρίτιδας ΜΟΝΟ με 99€!

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και ενημερώσου για την προσφορά.

    * Συναινώ στο ότι το Lipogen και οι συνεργάτες του μπορούν να επικοινωνούν μαζί μου σχετικά με υπηρεσίες τους και να επεξεργαστούν για σκοπούς επικοινωνίας τα στοιχεία που παρέχω μέσω αυτού του ιστότοπου. Αντιλαμβάνομαι το γεγονός ότι έχω το δικαίωμα να υποχωρήσω ανά πάσα στιγμή.