offers2
offers2

Γνώρισε την πιο απλή & γρήγορη μέθοδο ανάκτησης μαλλιών MACO Hair!

Με απλό τρόπο, έχεις άμεσο, φυσικό, ρεαλιστικό αποτέλεσμα μέσα σε μόλις τρεις ώρες, σαν να πήγαινες στο κομμωτήριο!

Το σύστημα MACO hair είναι ένα υψηλής ποιότητας σύστημα αντικατάστασης μαλλιών που δημιουργούνται από 100% φυσική ανθρώπινη τρίχα, ευρωπαϊκού τύπου.

Πρόκειται για μία τόσο λεπτή μεμβράνη που κανείς δεν μπορεί να το αντιληφθεί και το οποίο «δίνει» ένα απολύτως φυσικό και απίστευτα ρεαλιστικό αποτέλεσμα.

Αυτή η ειδικά κατασκευασμένη μεμβράνη έχει εμφυτευμένες αληθινές τρίχες, με μεγάλη πυκνότητα και δίνει έτσι τη δυνατότητα στον καθένα να κάνει οποιοδήποτε κούρεμα ή χτένισμα επιθυμεί.

Είναι η μόνη μέθοδος η οποία κερδίζει 100% όλες τις άλλες μεθόδους, στην περίφημη «γραμμή μαλλιών» (hair line), το σημείο, δηλαδή, που βρίσκεται ακριβώς πάνω από το μέτωπο, εκεί που αρχίζει το τριχωτό της κεφαλής. Αυτό επιτυγχάνεται λόγω της ιδιαίτερης έμφασης που δίνουν οι κατασκευαστές μας στο τρόπο με τον οποίο τοποθετούνται οι τρίχες επάνω στην μεμβράνη, καθώς και στην πυκνότητα των μαλλιών.

Η τοποθέτησή του συστήματος γίνεται αφού οι ειδικοί της MACO hair «μετρήσουν» το ίδιο το κεφάλι του ενδιαφερόμενου, ώστε η μεμβράνη να είναι πλέον σαν δεύτερο δέρμα του. H διαδικασία είναι εντελώς ανώδυνη και γίνεται εντός τριών ωρών.

Μάθε γιατί το σύστημα MACO είναι η μοναδική επιλογή ανάκτησης μαλλιών!

 
 

Εντελώς ανώδυνη χωρίς επέμβαση και πληγές

 
 
 

Ολοκληρώνεται σε μόλις μια συνεδρία 60′

 
 
 

Απόλυτα ασφαλές

 
 
 

Απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα

 
 
 

Μόνιμο & σταθερό αποτέλεσμα

 
 
 

Χαμηλό κόστος

 
 
 
Απόλαυσε τα πιο πυκνά & δυνατά μαλλιά που είχες ποτέ!

 

Κλείσε σήμερα μια ΔΩΡΕΑΝ εφαρμογή! Αποκλειστικά για τους 100 πρώτους…

Δες το μοναδικό αποτέλεσμα & φαντάσου πόση αυτοπεποίθηση ένιωσαν σε μόλις 60’!

Γιατί τα MACO hair είναι το τέλος της εμφύτευσης;

13539
 

Η εμφύτευση δεν εγγυάται το αποτέλεσμα αντίθετα είναι ελάχιστες οι περιπτώσεις με ικανοποιητικά θετική έκβαση.

 
13539
 

Η διαδικασία της εμφύτευσης είναι επίπονη με μεγάλη περίοδο αποθεραπείας.

 
13539
 

Η εμφύτευση απαιτεί μεγάλο χρονικό διάστημα για το όπιο αποτέλεσμα

 
13539
 

Η διαδικασία της εμφύτευσης είναι πολύ πιο δαπανηρή

 
 
 
Απόλαυσε τα πιο πυκνά & δυνατά μαλλιά που είχες ποτέ!

 

Κλείσε σήμερα μια ΔΩΡΕΑΝ εφαρμογή! Αποκλειστικά για τους 100 πρώτους…

Δες την μοναδική διαδικασία MACO Hair βήμα - βήμα.

13555
Εάν, λοιπόν, έχετε αποφασίσει να γνωρίσετε καλύτερα τον κόσμο της MACO, δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα και να αφεθείτε στην εμπειρία και την τεχνογνωσία των ειδικών της MACO.

Κλείστε ένα δωρεάν ραντεβού στον ινστιτούτο της MACO στον Άλιμο

Το ραντεβού σας θα πραγματοποιηθεί στο ινστιτούτο μας στον Άλιμο. Θα διαρκέσει περίπου 30’. Κατά τη διάρκεια του ραντεβού θα έχετε την ευκαιρία να επικοινωνήσετε με τους ειδικούς της MACO και πιο συγκεκριμένα, με τον κύριο Αβραάμ Γκόσιο, ο οποίος φοράει σύστημα μαλλιών εδώ και χρόνια. Επίσης, μπορείτε να πραγματοποιήσετε ένα δωρεάν δοκιμαστικό, έτσι ώστε να δείτε το σύστημα στο κεφάλι σας.

Προχωρώντας στο επόμενο βήμα

Εάν αποφασίσετε να προχωρήσετε στην τοποθέτηση του συστήματος, η MACO, θα ετοιμάσει άμεσα τα συστήματά σας, αφού πρώτα, πάρει το αποτύπωμά σας. Μόλις τα συστήματα είναι έτοιμα, θα ενημερωθείτε άμεσα, για να προγραμματίσετε το ραντεβού τοποθέτησης.

Η διαδικασία τοποθέτησης, διαρκεί περίπου 2,30 ώρες. Μετά το πέρας της διαδικασίας, οι ειδικοί της MACO, θα σας ενημερώσουν για τη διαδικασία συντήρησης του συστήματος (κάθε 20 μέρες) και θα σας δώσουν ένα αναλυτικό εκπαιδευτικό υλικό, ώστε να πραγματοποιείτε  και μόνος τις συντηρήσεις.

Η επόμενη μέρα

Βρισκόμαστε δίπλα σας για οποιαδήποτε απορία προκύψει από τη στιγμή της τοποθέτησης και έπειτα. Επίσης, το e-shop μας, βρίσκεται στη διάθεσή σας, ώστε να αποκτάτε εύκολα και γρήγορα όλα τα προϊόντα συντήρησης  του συστήματος.

Εάν το επιθυμείτε, σας παρέχουμε τη δυνατότητα να πραγματοποιείτε τις συντηρήσεις σας και τις επόμενες τοποθετήσεις σας στο ινστιτούτο  μας.

Ανακάλυψε την ΝΟ1 μέθοδο ανάκτησης μαλλιών!

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου για να ενημερωθεις & πρόλαβε μια ΔΩΡΕΑΝ εφαρμογή.

 

    * Συναινώ στο ότι το MACO hair και οι συνεργάτες του μπορούν να επικοινωνούν μαζί μου σχετικά με υπηρεσίες τους και να επεξεργαστούν για σκοπούς επικοινωνίας τα στοιχεία που παρέχω μέσω αυτού του ιστότοπου. Αντιλαμβάνομαι το γεγονός ότι έχω το δικαίωμα να υποχωρήσω ανά πάσα στιγμή.