offers2
offers2
 

Ανακάλυψε την αγαπημένη μέθοδο των star του Hollywood

 

Μόλις 1 συνεδρία είναι αρκετή για να σε κάνει να λάμψεις και να δείξεις 10 χρόνια νεότερη!

 
 

 
 • Ορατά αποτελέσματα σε μια μόνο συνεδρία
 • Έντονη ενυδάτωση
 • Διέγερση κολλαγόνου
 • Αναγέννηση δέρματος
 • Βελτιώνει την υφή και την ποιότητα του δέρματος
 

 

Η λειτουργία της επαναστατικής μεθόδου CooLifting

 

Χρειάζονται μόνο 5 λεπτά για να αφαιρέσεις 10 χρόνια

 
Η ΙΔΕΑ

 

Το Coolifting στοχέυει στους ιστούς του προσώπου με την τεχνολογία CO2 με πολύ χαμηλή θερμοκρασία και υψηλή πίεση, σε συνδυασμό με εξαιρετικά υψηλή συγκέντρωση δραστικών ουσιών (ψεκασμός). Είναι η πιο εντυπωσιακή και γρήγορη, θεραπευτική αγωγή, που προκαλεί και αμφισβητεί το χρόνο που περνάει.

 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

 

Η θεραπεία CooLifting παράγει ένα άμεσο αποτέλεσμα (ανύψωση) στο δέρμα, εξαλείφοντας τις επιφανειακές ρυτίδες και μειώνοντας τις βαθιές ρυτίδες, ακολουθούμενη από μια μόνιμη αναζωογονητική δράση.

 

Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ

 

Ο συνδυασμός της ψυχρής ροής CO2 σε υψηλή πίεση και ο ψεκασμός δραστικών ουσιών προκαλούν:

 • Ο συνδυασµός της ψυχρής ροής CO2 σε υψηλή πίεση προκαλεί αγγειοσυστολή που ακολουθείται από µια αγγειοδιαστολή της αιµατικής µικροκυκλοφορίας
 • Η ενέργεια αυτή διατύνει τους πόρους του δέρµατος και έτσι βοηθά την βαθύτερη διείσδυση των ουσιών στο χόριο
 • Η αύξηση της μικροκυκλοφορίας του αίματος λόγο της χαμηλής θερμοκρασίας και υψηλής πίεσης (Cryo-carboxytherapy) αυξάνει την οξυγόνωση των ιστών με αποτέλεσμα την αποδοτικότερη λειτουργία των ινοβλαστών (κύτταρα παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης)
 • Το πρωτόκολλο θεραπείας που προτείνουµε είναι 6-8 θεραπείες, 2 φορές την εβδοµάδα και συντήρηση 1-2 φορές τον µήνα. Μπορεί επίσης να προσφερθεί και σαν µεµονωµένη θεραπεία για βαθιά ενυδάτωση μετά από έκθεση στον ήλιο
 
12735
 
12736
 

Πρόλαβε σήμερα συνεδρία CooLifting με ΕΚΠΤΩΣΗ 30%!

 

Αποκλειστικά για τις 20 πρώτες ενδιαφερόμενες

 
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 

Βρες το Coolifting αποκλειστικά στο Medi Therapolis Χαλκίδας

 

Ανακάλυψε το κορυφαίο κέντρο πλαστικής χειρουργικής & εφαρμογών laser

 
 
Το κέντρο πλαστικής χειρουργικής Medi Therapolis Plastic Surgery δημιουργήθηκε στη Χαλκίδα, με ένα πρωτοπόρο όραμα: Την συγκέντρωση, για πρώτη φορά στην πόλη της Χαλκίδας σε έναν οργανωμένο χώρο, υπηρεσιών πλαστικής και αισθητικής ιατρικής οι οποίες θα εφαρμόζονται από πλαστικούς χειρούργους και εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό.

 

Το όραμα αυτό έγινε πραγματικότητα καθώς:

 • Το Medi Therapolis Plastic Surgery δεν είναι ένα απλό κέντρο αισθητικής καθώς έχει άδεια ιατρείου και υπάρχει πλαστικός χειρουργός που επιβλέπει τις θεραπείες.
 • Ο εξοπλισμός είναι ο πιο σύγχρονος και πιστοποιημένος και ακολουθούν επιστημονικά πρωτόκολλα θεραπείας, εξατομικευμένα στις ανάγκες του κάθε πελάτη.
 • Οι πελάτες μας αντιμετωπίζονται με σεβασμό και ειλικρίνεια γι’ αυτό και στα τόσα χρόνια λειτουργίας (από το 2004) έχουν τόσο πολλούς ευχαριστημένους πελάτες.
 

Τι είπαν για εμάς

 

Ευγενικό προσωπικό και πανέμορφο περιβάλλον! Θα σας ξανά έρθω σίγουρα

Ρωξάνη

Εξαιρετικές υπηρεσίες!

 

Andreas

Καλό στη δουλειά του και πολύ ευγενικό προσωπικό!

Kostas

 
12683
 

Δείξε 10 χρόνια νεότερη σε μόλις 1 συνεδρία με την επαναστατική μέθοδο CooLifting!

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και κλείσε σήμερα συνεδρία με ΕΚΠΤΩΣΗ -30%!

Αποκλειστικά για τις 20 πρώτες ενδιαφερόμενες

  * Συναινώ στο ότι το Medi Therapolis Plastic Surgery και οι συνεργάτες του μπορούν να επικοινωνούν μαζί μου σχετικά με υπηρεσίες τους και να επεξεργαστούν για σκοπούς επικοινωνίας τα στοιχεία που παρέχω μέσω αυτού του ιστότοπου. Αντιλαμβάνομαι το γεγονός ότι έχω το δικαίωμα να υποχωρήσω ανά πάσα στιγμή.