offers2
offers2
 

Πρόλαβε τώρα 10 συνεδρίες Miha Bodytec, την απόλυτη επανάσταση του fitness, ΜΟΝΟ με 160€ & μεταμόρφωσε το σώμα σου με μόλις 20′ προπόνησης την εβδομάδα!

 

*H προσφορά ισχύει μέχρι 17/12 & για τους 30 πρώτους ενδιαφερόμενους

 

*Η προσφορά ισχύει για πληρωμή μετρητών

 
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 

Miha Bodytec

η απόλυτη επανάσταση στο Fitness

Τι είναι το Miha Bodytec

Είναι το είδος της γυμναστικής που χρησιμοποιεί την ηλεκτρομυοδιέγερση για να επιτύχει την μυϊκή σύσπαση πρωταγωνιστών και ανταγωνιστών μυών. Η αίσθηση κατά τη διάρκεια της προπόνησης θυμίζει το ερέθισμα που λαμβάνουμε στην άσκηση με αντιστάσεις, απλά είναι σε μεγαλύτερη κλίμακα. Ο ηλεκτρισμός σε συνδυασμό με την κίνηση και την προσπάθεια του ίδιου του ασκούμενου έχει σαν αποτέλεσμα να ενεργοποιούνται ταυτόχρονα 650 διαφορετικοί μύες.

Τα πλεονεκτήματα του Miha Bodytec σε σχέση με άλλα είδη γυμναστικής είναι αρκετά. Αρχικά, πρόκειται για μία 20λεπτη προπόνηση, η οποία αντιστοιχεί σε 3-4 ώρες προπόνησης με αντιστάσεις.

Γιατί να το δοκιμάσεις

Αποτελεί την ιδανική λύση για αυτούς που έχουν περιορισμένο χρόνο και στερούνται την καθημερινή άσκηση. Επιπλέον, ενεργοποιείται ταυτόχρονα όλο το μυϊκό σύστημα όπως και οι εν τω βάθει μύες, εκείνοι δηλαδή που είναι δύσκολο να γυμνάσουμε με την κλασική γυμναστική. Αυξάνεται έτσι η μυϊκή δύναμη και αντοχή.

Παράλληλα, βελτιώνει την φυσική κατάσταση καθώς ενεργοποιεί τον μεταβολισμό, ενισχύοντας την απώλεια βάρους, την καύση λίπους και το χάσιμο θερμίδων. Επιπλέον, επιδρά θετικά στον νευρομυϊκό συντονισμό και στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος, ενώ ταυτόχρονα κάνει μασάζ στο σώμα, αντιμετωπίζοντας έτσι την κυτταρίτιδα και την χαλάρωση.

10470

Τι πετυχαίνεις

Εκεί που οι συμβατικές μέθοδοι σταματούν έρχεται το Miha Bodytec! Σχεδόν όλες οι μεγάλες μυϊκές ομάδες ενεργοποιούνται ταυτόχρονα και εκγυμνάζονται σε εξατομικευμένη και στοχευμένη βάση-ακόμη και πιο δυσπρόσιτοι μύες της μέσης και των γλουτών! Σε 20′ πετυχαίνεις αποτελέσματα αντίστοιχα με 180′ συμβατικής άσκησης!!

Με την μέθοδο Miha Bodytec θα πετύχεις:

 • Μέγιστη καύση λίπους
 • Απώλεια βάρους
 • Ενεργοποίηση μεταβολισμού
 • Καταπολέμηση κυτταρίτιδας και τοπικού πάχους
 • Σύσφιξη
 • Ενδυνάμωση
 • Βελτίωση φυσικής κατάστασης
 • Αύξηση σωματικής διάπλασης
 • Αποθεραπεία & αποκατάσταση

Unbox the Gift of Fitness

φέτος τα Χριστούγεννα χαρίζουμε fit δώρα

Φέτος τα Χριστούγεννα χάρισε το απόλυτο δώρο στον εαυτό σου ή στα αγαπημένα σου πρόσωπα και ξεκινήστε την νέα χρονιά δυναμικά με μόλις 20′ προπόνησης την εβδομάδα!

10 συνεδρίες Miha Bodytec σε περιμένουν με άκρως Χριστουγεννιάτικη διάθεση, ΜΟΝΟ 160€ από αρχικά 240€ !

Αν θες να το κάνεις δώρο, θα παραλάβεις το Gift Voucher για να κάνεις έκπληξη στο αγαπημένο σου πρόσωπο & να του ευχηθείς να έχει το πιο ευτυχισμένο, υγιές και fit νέο έτος!!!

Το πακέτο ενεργοποιείται ΟΠΟΤΕ εσύ θέλεις!

10474
10556
 
10473

20' Προπόνηση - Η Τεχνολογία EMS

μεταμόρφωσε το σώμα σου γρήγορα & αποτελεσματικά

EMS

EMS σημαίνει Ηλεκτρική διέγερση των μυών.Πρόκειται για μια προπόνηση για ολόκληρο το σώμα που χρησιμοποιεί ως εργαλείο τις ηλεκτρικές συχνότητες για την επίτευξη πολλαπλασιαστικών αποτελεσμάτων στον ελάχιστο δυνατό χρόνο προπόνησης.

Κατά την διάρκεια μιας προπόνησης EMS ο ασκούμενος φοράει ένα κουστούμι που είναι εξοπλισμένο με μικρά ηλεκτρόδια τοποθετημένα στρατηγικά ώστε να αλληλεπιδρούν με μεγάλες μυικές ομάδες.

Τα ηλεκτρόδια αυτά στέλνουν μικρά ηλεκτρικά ερεθίσματα στους μύες με αποτέλεσμα να μειώνεται δραματικά ο απαιτούμενος χρόνος της προπόνησης και να επιτυγχάνονται πολλαπλά αποτελέσματα σε μόλις 20΄προπόνησης!!

10478

Η Προπόνηση

20 λεπτά προπόνησης για επίτευξη υπεραποτελεσμάτων!

 • Το πρώτο βήμα για να ξεκινήσεις τη προπόνησή σου είναι να κανονίσεις το ραντεβού σου για τη συνεδρία.
 • Ξεκινώντας την προπόνηση φοράς το ειδικά σχεδιασμένο γιλέκο το οποίο εφαρμόζει τέλεια και περιέχει ηλεκτρόδια στις ζώνες της άνω και κάτω πλάτης, των ραχιαίων μυών, στους κοιλιακούς και το στήθος.
 • Η προπόνηση διαρκεί 20 λεπτά, πάντα με την επιτήρηση προσωπικού γυμναστή, κατά τη διάρκεια της οποίας το γιλέκο έρχεται σε επαφή με μία ειδικά σχεδιασμένη ένδυση, επιτρέποντας σε όλες τις ομάδες των μυών να διεγείρονται ταυτόχρονα ή μεμονωμένα.
 • Οκτώ ζευγάρια καλώδια τοποθετούνται συνολικά στις μεγάλες μυϊκές ομάδες. Μέσω των μικρών διεγέρσεων που προκαλεί το γιλέκο, ενεργοποιούνται και ασκούνται όλοι οι μύες που βρίσκονται ανάμεσα στα ηλεκτρόδια καθώς και οι μύες που βρίσκονται βαθύτερα στο σώμα και με τον τρόπο αυτό αποφεύγονται οι μονομερείς πιέσεις ενώ ταυτόχρονα επιτυγχάνεται εντονότερη άσκηση σε πιο σύντομο χρόνο και με λιγότερο κόπο.
 

Πρόλαβε τώρα 10 συνεδρίες Miha Bodytec, την απόλυτη επανάσταση του fitness, ΜΟΝΟ με 160€ & μεταμόρφωσε το σώμα σου με μόλις 20′ προπόνησης την εβδομάδα!

 

*H προσφορά ισχύει μέχρι 17/12 & για τους 30 πρώτους ενδιαφερόμενους

 

*Η προσφορά ισχύει για πληρωμή μετρητών

 
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 

Σε ποιους απευθύνεται

ποιος δεν θέλει να δει θεαματικά αποτελέσματα ΑΜΕΣΑ!

 
10481
 • σε αυτούς που θέλουν να γνωρίσουν έναν νέο, καινοτόμο και αποτελεσματικό τρόπο άσκησης
 • σε αυτούς που είναι επαγγελματίες αθλητές και θέλουν να αυξήσουν την απόδοσή τους
 • σε αυτούς που θέλουν να γυμναστούν αλλά έχουν περιορισμένο χρόνο
 • σε αυτούς που θέλουν να βελτιώσουν την εξωτερική τους εμφάνιση και να αισθάνονται καλύτερα
 • σε αυτούς που πάσχουν από παχυσαρκία
 • στις νέες μητέρες, που θέλουν να συσφίξουν το σώμα τους ξανά
 • σε αυτούς που έχουν πρόβλημα κυτταρίτιδας
 • σε αυτούς που υποφέρουν από προβλήματα μέσης λόγω κακής στάσης σώματος
 • σε αυτούς που θέλουν να ενδυναμώσουν τους ασθενείς μύες τους
 • σε αυτούς που υποφέρουν από προβλήματα αρθρώσεων

Physis Fitness Club

Το μεγαλύτερο & πληρέστερο γυμναστήριο στα Β. προάστια!

Τα 25 χρόνια εμπειρίας και ενασχόλησης με το αντικείμενο της γυμναστικής και της υγείας έχουν καθιερώσει το κέντρο άθλησης Physis Fitness Club στο χώρο των γυμναστήριων ως ένα από τα πλέον ειδικά κέντρα, στο να μπορούμε να βοηθήσουμε τα μέλη μας και να τους δώσουμε λύση στο οποιοδήποτε πρόβλημα τους απασχολεί όσον αφορά τον τρόπο και το είδος άσκησης που πρέπει να κάνουν.

 

Η συνεχής εκπαίδευση, τόσο η δική μας όσο και του προσωπικού μας, μας κρατά πάντα στην κορυφή και μέσα στην εξέλιξη των πραγμάτων.

 

Κάθε άνθρωπος που ενδιαφέρεται για την υγεία του και την καλή του εμφάνιση, πρέπει κάποια στιγμή να ξεπεράσει το δυσκολότερο εμπόδιο μέχρι να ξεκινήσει να ασχολείται με τον εαυτό του, και αυτό είναι η απόφαση.

 

Και βέβαια μετά από την απόφαση έρχεται η πραγμάτωση της άσκησης και αναπόφευκτα πια έχουμε το αποτέλεσμα.

10495
 

Πρόλαβε τώρα 10 συνεδρίες Miha Bodytec ΜΟΝΟ με 160€!

Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα & μεταμόρφωσε το σώμα σου με μόλις 20′ προπόνησης την εβδομάδα!

Βιάσου, η Χριστουγεννιάτικη προσφορά ισχύει έως 17/12

 

  * Συναινώ στο ότι το Physis Fitness Club και οι συνεργάτες του μπορούν να επικοινωνούν μαζί μου σχετικά με υπηρεσίες τους και να επεξεργαστούν για σκοπούς επικοινωνίας τα στοιχεία που παρέχω μέσω αυτού του ιστότοπου. Αντιλαμβάνομαι το γεγονός ότι έχω το δικαίωμα να υποχωρήσω ανά πάσα στιγμή.