offers2
offers2
 
 
Πρόλαβε το ΜΟΝΑΔΙΚΟ πακέτο από 450€ ΜΟΝΟ 299€!

 

Αποκλειστικά έως 17/5

Ανακάλυψε το πρόγραμμα 48D

Κλείσε την θέση σου στο πιο ολοκληρωμένο πρόγραμμα Προπόνησης – Διατροφής – Μετρήσεων!

 
Το 48d είναι ένα εξατομικευμένο πλάνο άσκησης, διατροφής & παρακολούθησης, 48 ημερών για να μεταμορφώσεις το σώμα σου και να πετύχεις εκρηκτικά αποτελέσματα παρακάμπτοντας κάθε εμπόδιο!

 

Στο 48d κάθε ασκούμενος έχει μέσα στο App το δικό του εξατομικευμένο πρόγραμμα προπονήσεων, δημιουργημένο πανω στις δικές του ανάγκες και βασισμένο στον στόχο που θέλει να πετύχει.

 

Στο 48d ξεκινάμε πάντα με αναλυτικές σωματομετρήσεις και δίνουμε μεγάλη έμφαση στην συνεχή επαναξιολογησή τους κάθε 15 μέρες.

 

Ξεκίνα σήμερα και δες το σώμα σου να μεταμορφώνεται ολοκληρωτικά!

 
100% εξατομικευμένο πρόγραμμα άσκησης.
 
 
 
100% εξατομικευμένο πλάνο διατροφής.
 
 
 
Συνεχής ανάδραση μέσω σωματομετρήσεων.
 
 
 
Καθημερινή παρακολούθηση του ασκουμένου
!
 
 
 
Χρήση κορυφαίων μεθόδων άσκησης
!
 

Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα

Μεταμόρφωσε το σώμα σου με τις πιο σύγχρονες μεθόδους εκγύμνασης semi-personal.

 
Aνέπτυξε 100% εξατομικευμένο πρόγραμμα εκγύμνασης πάνω στις δικές σου ανάγκες, σε σχέση με το ιστορικό, τους στόχους, τα κίνητρα, τις συνήθειες, τον διαθέσιμο χρόνο σου και όχι μόνο!

 

Απόλαυσε:

 • Πρόσβαση στο Training App (το μοναδικό custom made app σε γυμναστήριο στην Ελλάδα) το οποίο εμπεριέχει όλες τις λεπτομέρειες του προγράμματος (μετρήσεις, φωτογραφίες, προπονήσεις, διατροφή, καταγραφή προπονήσεων, ασκησιολόγιο με βίντεο
 
 • 5 προπονήσεις semi-personal την εβδομάδα
 
 • Εξατομικευμένο πρόγραμμα προπόνησης
 
 • Αναλυτικό καθημερινό πρόγραμμα διατροφής
 
 • Μετρήσεις/αξιολόγηση κάθε 15 μερες
 
 • Προπονησεις ΗΙΙΤ, Cross, TRX, Free weights, Cardio, Functional και όχι μόνο!

 
 
Πρόλαβε το ΜΟΝΑΔΙΚΟ πακέτο από 450€ ΜΟΝΟ 299€!

 

Αποκλειστικά έως 17/5

Τι θα πετύχεις

Δες το σώμα σου να μεταμορφώνεται & γέμισε αυτοπεποίθηση!

 
Το πρόγραμμα 48d είναι ειδικά σχεδιασμένο για εσένα που θες να πετύχεις μοναδικά αποτελέσματα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

 

Προσαρμόζεται πάνω στους δικούς σου προσωπικούς στόχους και επιθυμητά αποτελέσματα.

 

Πέτυχε:

 • Απώλεια βάρους
 • Μείωση τοπικού πάχους
 • Μυϊκή ανάπτυξη
 • Καύση λιπους
 • Σύσφιξη & Γράμμωση
 • Απογείωση αυτοπεποίθησης!

 

Το μόνο σίγουρο είναι πως θα σε ανανεώσει, θα σε γεμίσει με αυτοπεποίθηση & θα σε κάνει την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου!

Πολλοί πέτυχαν... Εσύ;

Γνώρισε ιστορίες ανθρώπων που τα κατάφεραν. Μήπως ήρθε η σειρά σου;

Χριστίνα

 

Γειά σας, είμαι η Χριστίνα, εργαζόμενη μητέρα 52 ετών. Οι ορμονικές αλλαγές στο σώμα μου, λόγω της ηλικίας μου, πρόσθεσαν κιλά και μείωσαν την ζωτικοτητά μου. Αυτό επηρέασε την ψυχολογία μου και την αυτοπεποίθησή μου. Ξεκίνησα το πρόγραμμα 48d, στο Rebel4, με τον Σταύρο Έκανα στοχευμένες προπονήσεις, διατροφή και μετρήσεις κάθε 15 ημέρες. Τα αποτελέσματα με εξέπληξαν. Δεν είναι η απώλεια βάρους, ούτε οι πόντοι που έχασα, αλλά κυρίως η ενέργεια και η δύναμη που απέκτησα. Δεδομένου ότι η περίπτωσή μου ήταν από τις πιο δύσκολες, οφείλω να ομολογήσω ότι ήταν πολύ πιο εύκολο από ότι περίμενα. Ευχαριστώ πολύ, τον Σταύρο για όλη την προσπάθεια που κατέβαλε, δίπλα μου σε αυτό το πρόγραμμα.

Γεωργία

 

Ήμουν το κλασσικό παράδειγμα του ατόμου που θα ξεκινούσε διατροφή και γυμναστήριο απο Δευτέρα. Μια Δευτέρα λοιπόν, με τη βοήθεια του Σταύρου (τρελό support) αποφάσισα να ξεκινήσω το πρόγραμμα των 48 ημερών με πρόγραμμα καθημερινής προπόνησης και διατροφής. Ακολούθησα το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα ήταν απίστευτα. Δραματική μείωση στο βάρος και το λίπος μου, χάσιμο πολλών, πολλών πόντων αλλά και μεγάλη βελτίωση της γενικής φυσικής μου κατάστασης. Τι να πω? Αν θα το ξανάκανα? Αν το προτείνω? Αν μου άρεσε? Η απάντηση είναι ΝΑΙ! ΝΑΙ! ΝΑΙ! Σταύρο σ’ευχαριστώ για όλα!

Δήμητρα

 

Η ζωή ενός ανθρώπου δεν αλλάζει από τη μία μέρα στην άλλη αλλά σίγουρα αλλάζει αν πειθαρχήσει και βάλει στόχους.
Όπως έβαλα εγώ μαζί με τον Σταύρο και το πρόγραμμα 48d Από την πρώτη μέρα είχα πειστεί για το τι θα ακολουθήσει και έτσι έγινε. Έχασα κιλά, είδα το σώμα μου να αλλάζει και πάνω από όλα άλλαξε η ψυχολογία μου. Ότι καλύτερο έχω κάνει σε πρόγραμμα γυμναστικής!

Ανακάλυψε μια κορυφαία εμπειρία fitness

Έλα να σε γνωρίσουμε από κοντά & να πετύχουμε μαζί τους στόχους σου!

 
 
Πρόλαβε το ΜΟΝΑΔΙΚΟ πακέτο από 450€ ΜΟΝΟ 299€!

 

Αποκλειστικά έως 17/5

Μεταμόρφωσε το σώμα σου σε 48 ημέρες!

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου & ενημερώσου.

 

  * Συναινώ στο ότι το Rebel4 και οι συνεργάτες του μπορούν να επικοινωνούν μαζί μου σχετικά με υπηρεσίες τους και να επεξεργαστούν για σκοπούς επικοινωνίας τα στοιχεία που παρέχω μέσω αυτού του ιστότοπου. Αντιλαμβάνομαι το γεγονός ότι έχω το δικαίωμα να υποχωρήσω ανά πάσα στιγμή.