offers2
offers2

Γνωρίζεις ότι η κατάθλιψη επηρεάζει περίπου 350 εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως & μέχρι το έτος 2030 προβλέπεται να γίνει η σοβαρότερη ασθένεια στο δυτικό κόσμο;

Πολλοί άνθρωποι που πάσχουν από άγχος ή κατάθλιψη, δεν ανταποκρίνονται στην φαρμακευτική αγωγή ή δεν θέλουν να πάρουν φαρμακευτική αγωγή, λόγω των σοβαρών παρενεργειών που έχουν…

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ!

 

Διάλεξε τον καλύτερο εαυτό σου, με το r-TMS μπορείς!

 
 
To r-TMS ή repetitive Transcranial Magnetic Stimulation ή επαναληπτικός Διακρανιακός Μαγνητικός Ερεθισμός στα ελληνικά, είναι μια πρωτοποριακή, μη επεμβατική, ασφαλής και ανώδυνη μέθοδος θεραπείας της κατάθλιψης και του άγχους.

 

Έχει αρκετά υψηλά ποσοστά επιτυχίας που ξεπερνούν το 60% και δεν παρουσιάζει παρενέργειες.

Εφαρμόζεται στα εθνικά συστήματα υγείας χωρών του εξωτερικού, όπως του Καναδά και της Αγγλίας.

Είναι εγκεκριμένη από το FDA, τον Εθνικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ, εδώ και πολλά χρόνια.

Στην Ελλάδα εφαρμόζεται τα τελευταία χρόνια.

13856

ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ r-TMS

 

& αντιμετώπισε την κατάθλιψη & το άγχος για πάντα!

 

Η Νέα, Ασφαλής, Αποτελεσματική, Μη επεμβατική και Μη φαρμακευτική Θεραπεία για την Κατάθλιψη, χωρίς Παρενέργειες!

 

Τι είναι το r - TMS;

Ο επαναληπτικός Διακρανιακός Μαγνητικός Ερεθισμός – (repetitive Transcranial Magnetic Stimulation – r-TMS) είναι μια ασφαλής και αποτελεσματική θεραπεία για τους ασθενείς με κατάθλιψη που δεν έχουν επωφεληθεί από τα αντικαταθλιπτικά φάρμακα. Αυτή η καινοτόμος, θεραπευτική, μη επεμβατική, προσέγγιση διεγείρει τις περιοχές του εγκεφάλου που υπολειτουργούν ή υπερλειτουργούν σε ασθενείς με κατάθλιψη με τη χρήση μαγνητικών παλμών.

Η θεραπεία r-TMS έχει μελετηθεί, δοκιμαστεί και εφαρμοστεί κλινικά σε βάθος (Johns Hopkins, Mayo Clinic, Harvard, CAMH Toronto – Canada, και πλήθος άλλων θεραπευτικών κέντρων στις Η.Π.Α., στον Καναδά, στην Ευρώπη και την Αυστραλία) τα τελευταία 20 χρόνια και πολλοί ασθενείς που έλαβαν τη θεραπεία είχαν σημαντικά οφέλη. Επιπλέον, είναι απαλλαγμένη από τις παρενέργειες που βιώνουν συχνά οι ασθενείς που παίρνουν αντικαταθλιπτικά φάρμακα.

Πώς δουλεύει η θεραπεία r-TMS;

Ο επαναληπτικός Διακρανιακός Μαγνητικός Ερεθισμός έχει στόχο την τόνωση περιοχών του εγκεφάλου που υπολειτουργούν ή υπερλειτουργούν σε ασθενείς με κατάθλιψη. Αυτό επιτυγχάνεται με ειδικό μηχανισμό που χορηγεί μαγνητικούς παλμούς στα κατάλληλα κέντρα του εγκεφάλου, μέσω ενός πηνίου συνδεδεμένου με εξειδικευμένο ερεθιστή. Η διαδικασία αυτή, γίνεται στην επιφάνεια του κεφαλιού. Με την εφαρμογή της θεραπείας:

  • Τα παλμικά μαγνητικά πεδία που παράγει το μηχάνημα επάγουν μικρούς ερεθισμούς στον φλοιό του εγκεφάλου
  • Εκπολώνονται οι τοπικοί νευρώνες και απελευθερώνουν νευροδιαβιβαστές
  • Ενεργοποιούνται οι απομακρυσμένες περιοχές του μεταιχμιακού συστήματος μέσω των νευρωνικών οδών
  • Αυξάνεται η ροή του αίματος και ο μεταβολισμός της γλυκόζης στις διεγερμένες περιοχές, γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα τη βελτίωση της διάθεσης

Ποια είναι η διαδικασία;

Κάθε θεραπευτική συνεδρία rTMS διαρκεί λιγότερο από μία ώρα. Ένα πηνίο που είναι συνδεδεμένο στην ειδική συσκευή rTMS, παράγει ένα μαγνητικό πεδίο που ακουμπά στην κεφαλή του θεραπευόμενου. Το μαγνητικό αυτό πεδίο, προκαλεί αλλαγή στην ηλεκτρική δραστηριότητα στις περιοχές του εγκεφάλου που επηρεάζει, βοηθώντας τη βιοχημική εξισορρόπησή τους. Η θεραπεία δρα υποστηρικτικά και καταλυτικά τελικά στην καλύτερη λειτουργία και μεταβολική κατάσταση ολόκληρου του εγκεφάλου, ενώ παράλληλα λειτουργεί σε περιοχές που είναι υπεύθυνες για τα συναισθήματα ώστε να επιφέρει την άρση των συμπτωμάτων της κατάθλιψης και του άγχους και τη βελτίωση της διάθεσης.

Χρειάζονται περίπου 30 συνεδρίες για το σύνολο της θεραπείας, ενώ η διαδικασία είναι ανώδυνη και χωρίς παρενέργειες και παρέχεται σε περιβάλλον ιατρείου. Ο θεραπευόμενος χαλαρώνει καθισμένος σε μια αναπαυτική πολυθρόνα. Κατά τη συνεδρία, κουβεντιάζει με επαγγελματία ψυχικής υγείας ή παρακολουθεί ένα ευχάριστο βίντεο σε οθόνη προβολής που βρίσκεται απέναντί του. Μετά το τέλος της κάθε συνεδρίας, μπορεί να επιστρέψει στις συνήθεις του δραστηριότητες χωρίς καμία διαφοροποίηση στην καθημερινή ρουτίνα του.

 

Αντιμετώπισε την κατάθλιψη και το άγχος, χωρίς φάρμακα, χωρίς παρενέργειες!


Κλείσε σήμερα μια δωρεάν αξιολόγηση από ειδικό ψυχίατρο

 
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΙ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ R-TMS

 
13859
 
Σύμφωνα με την εμπειρία μας αλλά και τα σύγχρονα ερευνητικά δεδομένα, το r-TMS έχει υψηλά ποσοστά επιτυχίας στην αντιμετώπιση των διαταραχών του άγχους και της κατάθλιψης.

 

Σε ποσοστό 60-70% παρατηρείται μεγάλη ανταπόκριση, ενώ σε πάνω από 30% παρατηρείται πλήρης ίαση και απαλλαγή από τα συμπτώματα.

Η απάντηση στη θεραπεία επέρχεται συχνά με το πέρας των πρώτων κιόλας συνεδριών r-TMS και η βελτίωση των συμπτωμάτων τους συνεχίζει και μετά το τέλος της ολοκληρωμένης θεραπείας.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ

 

Η μέθοδος r-TMS εφαρμόζεται με επιτυχία στα μεγαλύτερα νοσοκομεία του κόσμου, με κορυφαία αποτελεσματικότητα!

 
13863
 
13864
13862
13865
 
13866
13867
13868
 
13869

ΓΝΩΡΙΣΕ ΜΑΣ!

 
Η Εταιρεία «Νοός Ευδία Α.Ε», με αποκλειστικό γνώμονα το δικαίωμα των ασθενών στη λήψη υπηρεσιών υγείας υψηλών προδιαγραφών,σε συνεργασία με τον όμιλο Ευρωκλινικής Αθηνών, παρέχει τη θεραπεία του Επαναληπτικού Διακρανιακού Μαγνητικού Ερεθισμού (repetitive Transcranial Magnetic Stimulation-rTMS) που θα επηρεάσει θετικά τις ζωές των ασθενών με κατάθλιψη και των οικογενειών τους.

 

Ποιότητα φροντίδας των ασθενών

Βασική μας προτεραιότητα είναι η παροχή ποιοτικής φροντίδας των ασθενών με κατάθλιψη.

 • Από τη στιγμή που ερχόμαστε σε επαφή με τον ασθενή παρέχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται σχετικά με τη θεραπεία
 • Είμαστε συνεχώς διαθέσιμοι για οτιδήποτε χρειαστεί ο ασθενής
 • Προάγουμε την επικοινωνία και τη συνεργασία με το θεράποντα ιατρό του ασθενούς
 • Ενημερωνόμαστε συνεχώς για τις εξελίξεις, τις πρακτικές και τεχνικές που αφορούν το r-TMS μέσα από ένα ευρύ δίκτυο επιστημονικών συμβούλων και συνεργατών στην Ελλάδα και το εξωτερικό
 • Το προσωπικό του κέντρου μας είναι άρτια εκπαιδευμένο και πιστοποιημένο από δημόσιο νοσοκομείο του Καναδά (CAMH) υπό την αποκλειστική επίβλεψη ενός από τους κορυφαίους ερευνητές στον τομέα αυτό, του Dr. Jeff Z. Daskalakis
Ευδία σημαίνει αίθριος καιρός, καλοκαιρία, αιθρία. Αυτή η αιθρία του νου, είναι ο σκοπός της ΝΟΟΣ ΕΥΔΙΑ.
 
 

Ανακάλυψε την επανασταστική, αποδεδειγμένη, μη φαρμακευτική θεραπεία r-TMS και αντιμετώπισε την κατάθλιψη & το άγχος!

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και ενημερώσου από τους ειδικούς

  * Συναινώ στο ότι η ΝΟΟΣ ΕΥΔΙΑ και οι συνεργάτες της μπορούν να επικοινωνούν μαζί μου σχετικά με υπηρεσίες τους και να επεξεργαστούν για σκοπούς επικοινωνίας τα στοιχεία που παρέχω μέσω αυτού του ιστότοπου. Αντιλαμβάνομαι το γεγονός ότι έχω το δικαίωμα να υποχωρήσω ανά πάσα στιγμή.