offers2
offers2
 

Φαντάσου πως θα αισθανθείς μόλις καταφέρεις να φορέσεις τα αγαπημένα σου ρούχα... Το στενό σου τζιν... Το μαγιό σου στην παραλία!!!

13586

Smartlipo: Η επαναστατική εναλλακτική θεραπεία της λιποαναρρόφησης

Γνωρίζεις ότι η θεραπεία Smartlipo Laser Λιπόλυση υπερτερεί έναντι των υπολοίπων μεθόδων λιπόλυσης & της κλασσικής λιποαναρρόφησης;

Η λέιζερ λιπόλυση (laserlipolisi) με το τελευταίας τεχνολογίας τρίτης γενιάς Smartlipo Laser, το Smartlipo Triplex, είναι μια νέα ασφαλής επαναστατική ελάχιστα έως καθόλου επεμβατική μέθοδος αντιμετώπισης του τοπικού πάχους που αντιστέκεται στην άσκηση και στη δίαιτα και έχει μόνιμο αισθητικό αποτέλεσμα.

Η θεραπεία Smartlipo είναι κλινικά δοκιμασμένη και εγκεκριμένη από το FDA της Αμερικής από το 2006, ωστόσο έχει εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια χάρη στο νέο τρίτης γενιάς μηχάνημα LASER Smartlipo Triplex της αμερικάνικης εταιρίας Cynosure, το οποίο είναι πολύ πιο γρήγορο και αποτελεσματικό από της πρώτης και δεύτερης γενιάς Smartlipo, τα οποία εφαρμόσαμε με επιτυχία στη Μ. Βρετανία από το τέλος του 2006.

 

Smartlipo Laser Λιπόλυση ή παραδοσιακή λιποαναρρόφηση;

 
Τα πλεονεκτήματα της μεθόδου αυτής είναι και οι βασικές διαφορές από την παραδοσιακή λιποαναρρόφηση.
 • Η λέιζερ λιπόλυση είναι ελάχιστα επεμβατική, καθώς δεν απαιτεί τομή παρά μία οπή διαμέτρου μόλις ενός χιλιοστού, η οποία είναι αρκετή για την είσοδο της οπτικής ίνας του smartlipo!
 • Δεν χρησιμοποιούνται ράμματα και η επούλωση του μικρού αυτού τραύματος διαρκεί μόλις 24 ώρες
 • Έτσι δεν αφήνει ουλή, ενώ επιτρέπει στον ασθενή να επιστρέψει στις καθημερινές του συνήθειες αμέσως μετά τη θεραπεία του!
 
13589
 

Λιποαναρρόφηση εύκολα & ανώδινα!


Κλείσε σήμερα μία ΔΩΡΕΑΝ συνεδρία αξιολόγησης!

 
ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ

Η επανάσταση στο αδυνάτισμα!

 

Μάθε ότι χρειάζεται να ξέρεις για την ελάχιστα έως καθόλου επεμβατική τεχνολογία αντιμετώπισης τοπικούς πάχους!

Πώς λειτουργεί η θεραπεία Smartlipo;

Η θεραπεία Smartlipo στηρίζεται στην άμεση εφαρμογή του λέιζερ (Nd:Yag Laser) μέσω μιας ειδικής οπτικής ίνας που τοποθετείται στο υποδόριο λίπος των περιοχών με τοπικό πάχος αφού έχει επιτευχθεί τοπική αναισθησία στις περιοχές αυτές.

Η Smartlipo laser λιπόλυση, είναι ουσιαστικά η επίδραση του laser κατευθείαν στα λιπώδη κύτταρα, η οποία προκαλεί αφενός τη λύση της μεμβράνης αυτών με μηχανικό τρόπο και αφετέρου τη μόνιμη καταστροφή τους με την αύξηση της θερμοκρασίας που προκαλεί επιλεκτικά στην περιοχή δράσης της λέιζερ ακτίνας, χωρίς την καταστροφή των υποκείμενων ιστών και του δέρματος.

Με απλά λόγια, το λέιζερ «λιώνει» το υποδόριο λίπος και το μετατρέπει σε ένα λεπτόρρευστο υγρό, το οποίο στη συνέχεια απορροφάται από τον οργανισμό με φυσιολογικούς μηχανισμούς ενώ μπορεί και να αναρροφηθεί με πολύ μεγαλύτερη ευκολία και με ειδική τεχνική από ότι στην παραδοσιακή μέθοδο της λιποαναρρόφησης, με τη χρήση της ειδικής πολύ λεπτής (διαμ. 1,5mm) smartlipo κάνουλας.

Ποια είναι η διαδικασία που ακολουθείται;

Η θεραπεία γίνεται με τοπική αναισθησία με μίγμα τοπικού αναισθητικού το οποίο εφαρμόζεται πριν την εφαρμογή του λέιζερ. Η τοπική αυτή αναισθησία διαρκεί δύο με τρεις ώρες και δεν επηρεάζει τη γενική κατάσταση του ασθενούς. Δεν χρησιμοποιείται μέθη ούτε καταστολή, ο ασθενής έχει όλες τις αισθήσεις του και συμμετέχει ο ίδιος στην επίτευξη της θεραπείας του. Περισσότερα στο «Μέθοδος αναισθησίας».

Μετά τη θεραπεία ο ασθενής πρέπει να εφαρμόσει στην περιοχή ελαστική συμπιεστική επίδεση (ειδικά λαστέξ) την οποία διατηρεί μόλις μία εβδομάδα (για περιοχές όπως η κοιλία και οι μηροί) ή 3-4 μέρες για περιοχές όπως είναι οι βραχίονες και τα γόνατα. Για το πρόσωπο η επίδεση διατηρείται μόλις ένα 24ωρο. Περισσότερα στο «Οδηγίες για μετά τη θεραπεία».

Η μέθοδος Smartlipo έχει πολύ γρήγορη αποθεραπεία, δεν απαιτεί νοσηλεία, μπορεί να εφαρμοστεί με ασφάλεια σε πολλές άλλες περιοχές του σώματος εκτός από την κοιλιά, τους γλουτούς και τους μηρούς, όπως στα χέρια, στο πηγούνι, στα γόνατα, στη πλάτη, καθώς και σε άλλες περιοχές τοπικού πάχους. Αν η περιοχή τοπικού πάχους είναι μεγάλη, τότε η μέθοδος μπορεί να εφαρμοστεί με ασφάλεια στην ίδια περιοχή μετά το χρονικό διάστημα των 5 μηνών (σύμφωνα με το Βρετανικό Πρωτόκολλο Θεραπείας Smartlipo). Γενικά όταν γίνεται σωστή επιλογή του ασθενούς και των περιοχών με τοπικό πάχος, απαιτείται μόλις μία θεραπεία λέιζερ λιπόλυσης για να έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Υπάρχει κάτι το οποίο πρέπει να γνωρίζω για την Laser Λιπόλυση με Smartlipo;

Το τρίτης γενιάς Smartlipo Triplex έχει laser με τρία διαφορετικά μήκη κύματος, από τα οποία το ένα διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, συντελώντας έτσι στην εμφάνιση ενός λείου και σφριγηλού δέρματος στις περιοχές όπου εφαρμόζεται το smartlipo και υπάρχει από πριν χάλαρωση (πχ. έσω μηροί, διπλοσάγονο) αντίθετα με την παραδοσιακή μέθοδο της λιποαναρρόφησης, η οποία μπορεί να αφήσει το δέρμα χαλαρό και με ατέλειες.
Ο ασθενής θα πρέπει να απέχει από την έντονη άσκηση (στο γυμναστήριο) και από σάουνες, θερμά λουτρά και ηλιποθεραπεία για περίπου 10 μέρες μετά τη θεραπεία του, ενώ πρέπει να αποφύγει και το εν τω βάθει μασάζ για περίπου 2 εβδομάδες. Σε γενικές γραμμές επανέρχεται στους φυσιολογικούς ρυθμούς ζωής μετά από δύο με τρεις μέρες.

Μετά από πόσο χρονικό διάστημα γίνονται αντιληπτά τα αποτελέσματα με αυτή τη θεραπεία;

Τα αποτελέσματα της μεθόδου αυτής γίνονται αντιληπτά μετά από 4-6 εβδομάδες ενώ το τελικό αισθητικό αποτέλεσμα επιτυγχάνεται σε ένα διάστημα από δύο μέχρι τρεις μήνες, καθώς εξαρτάται και από υποκειμενικούς παράγοντες, όπως είναι ο μεταβολισμός, η διατροφή, η άσκηση και ο τρόπος ζωής του ασθενούς.

Αναίμακτη μέθοδος λιποαναρρόφησης με τοπική αναισθησία με εξειδίκευση και 12 χρόνια εμπειρία σε Ελλάδα και εξωτερικό

 
13591

Τι θα πετύχεις με την Smartlipo Laser Λιπόλυση

 • Μόνιμη καταστροφή των λιπαποθηκών & του περιττού υποδόριου λίπους
 • χωρίς χαλαρότητα του δέρματος
 • Απαλλαγή από το τοπικό πάχος
 • Εγγυημένη απώλεια έως και 10 πόντων μέσα σε λίγες εβδομάδες!
 • Ανασχηματισμένοι & σφιχτοί γλουτοί
 • Επίπεδη κοιλιά
 • Ψυχολογική ανάταση
 • Απογειωμένη αυτοπεποίθηση!
 
13895
 

Ανακάλυψε την επαναστατική θεραπεία αναίμακτης, μη επεμβατικής λιποαναρρόφησης!

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου για να ενημερωθείς από τους ειδικούς.

  * Συναινώ στο ότι το Smart Lipo Solutions και οι συνεργάτες του μπορούν να επικοινωνούν μαζί μου σχετικά με υπηρεσίες τους και να επεξεργαστούν για σκοπούς επικοινωνίας τα στοιχεία που παρέχω μέσω αυτού του ιστότοπου. Αντιλαμβάνομαι το γεγονός ότι έχω το δικαίωμα να υποχωρήσω ανά πάσα στιγμή.