offers2
offers2
 

Body Building Seminar

 
Το εκπαιδευτικό σεμινάριο Body Building διοργανώνεται από την Νο1 Σχολή Fitness στην Ελλάδα, Studio One μαζί με την εταιρεία συμπληρωμάτων & αθλητικών ειδών Oxygen Store.

 

Προπόνηση, διατροφή και συμπληρώματα διατροφής για φυσικό Βody Βuilding.

 

Το Body Building είναι από τους πιο γνωστούς όρους στη γυμναστική. Ωστόσο, στη σύγχρονη εποχή έχει πολύ συχνά αναφερθεί με παρεξηγημένο τρόπο εξαιτίας της χρήσης απαγορευμένων ουσιών.

Στο πλήρες εκπαιδευτικό σεμινάριο, θα μάθεις σε βάθος όλα τα μυστικά αλλά και τα επιστημονικά δεδομένα για να ασχοληθείς σωστά με το bodybuilding. Τόσο σαν προπονητής-τρια όσο και σαν ασκούμενος-η του bodybuilding, οι κανόνες και τα συστήματα εκγύμνασης έχουν τεράστια σημασία για την επιτυχία και καλύτερα αποτελέσματα.

 

Πρόκειται για ένα σεμινάριο εξιδείκευσης όπου θα μιλήσουμε για τις μεθόδους, για τις τεχνικές αλλά και για τα μέσα αξιολόγησης,πρόληψης και αντιμετώπισης του μυοπεριτονιακού πόνου από τον επαγγελματία της άσκησης.

Πρόλαβε έκπτωση προεγγραφών -30%
ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ
 

Περίγραμμα Σεμιναρίου

  • εισαγωγή στο bodybuilding – βασικές έννοιες
  • κατηγοριοποίηση ασκουμένων, βασικό ασκησιολόγιο και προπονητική μεθοδολογία ανά κατηγορία ασκουμένων
  • εξειδικευμένες ασκήσεις, μέθοδοι και συστήματα για bodybuilding
  • αρχές διατροφής, χρήσης συμπληρωμάτων και τεχνικών αποκατάστασης για natural bodybuilding
  • μέθοδοι και συνέπειες φαρμακοδιέγερσης (doping)
  • σχεδιασμός προπόνησης, διατροφής και λήψης συμπληρωμάτων διατροφής για μεγιστοποίηση μυϊκής υπερτροφίας / μάζας / όγκου – S.MA.R.T. στόχος
  • σχεδιασμός προπόνησης, διατροφής και λήψης συμπληρωμάτων διατροφής για βέλτιστη σωματική σύνθεση και γράμμωση – S.MA.R.T. στόχος
  • προετοιμασία για αγώνες natural bodybuilding
  • ανοικτή θεματολογία – ερωτήσεις/απαντήσεις σε θέματα επιλογής και τεχνικής ασκήσεων, σχεδιασμού προπόνησης, επιλογής συστημάτων/μεθόδων προπόνησης, φυσικής αποκατάστασης και διατροφής
 
8420

Κυριακή 10 Ιουνίου

Πάτρα

 

Εισηγητής

8412
Be one of us, be number ONE!
 
Ο Σταύρος Δεδούκος είναι επαγγελματίας συγγραφέας και αρθρογράφος στον τομέα Fitness και διατροφής καθώς και επιστημονικός διευθυντής σε ευρείας κυκλοφορίας έντυπα.

 

Σπούδασε Νομική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης και Φυσική Αγωγή στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας. Εξειδικεύτηκε στα βάρη και ασχολήθηκε με την έρευνα στην διατροφή και τα συμπληρώματα. Από το 1996 ως το 2013 διετέλεσε επικεφαλής καθηγητής σε ιδιωτικές σχολές Fitness.

 

Ο Σταύρος έχει περισσότερα από 20 χρόνια διδακτική εμπειρία και είναι 12 χρόνια επικεφαλής ιδιωτικής σχολής στο personal training και στα βάρη.

Είναι καθηγητής στο δίπλωμα Health and Fitness και έχει βραβευτεί για τη συμβολή του στο Fitness.

Πρόλαβε έκπτωση προεγγραφών -30%
ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ
 

Το Πιο Ολοκληρωμένο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο

 

από την Νο1 Σχολή Fitness, Studio One & το Oxygen Store

Το Studio One είναι ένα πιστοποιημένο Ινστιτούτο με ολοκληρωμένα προγράμματα σπουδών και καθηγητές διεθνούς εμβέλειας και κύρους. Έχει το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς στον χώρο της εκπαίδευσης Fitness στην Ελλάδα καθώς και το μεγαλύτερο ποσοστό επαγγελματικής αποκατάστασης των αποφοίτων του σε ολόκληρη τη χώρα!

10 χρόνια πορείας στο χώρο της εκπαίδευσης Fitness και συνεχίζουμε με ακόμα περισσότερο ζήλο και διάθεση την προσπάθεια για Καινοτομία, Διαφορετικότητα και Ολοκλήρωση!

Έχοντας άριστη γνώση των αναγκών της αγοράς, δημιουργούμε τους επαγγελματίες του αύριο, συμβάλλοντας ενεργά στην καταπολέμηση της ανεργίας μέσα από την άμεση απορρόφηση των αποφοίτων μας σε γυμναστήρια και κλειστούς αθλητικούς χώρους.

Ο Κόσμος μας είναι και Δικός σου – μια Όμαδα , ένας Στόχος.
‘Ελα στην Όμαδα μας!

 
 
8415
Το Oxygen Store αποτελεί ένα ολοκληρωμένο και σύγχρονο κατάστημα εμπνευσμένο απο τους δημιουργούς του ώστε να προσφέρει στο ευρύ κοινό υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες.

 

Η εξειδικευμένη τους γνώση στο κομμάτι του αθλητισμού βοηθάει από τον πιο απλό ασκούμενο έως και τον πιο απαιτητικό αθλητή υψηλού έπιπέδου να επιλέξει ανάμεσα απο μια μεγάλη γκάμα επώνυμων προϊόντων αθλητικής ένδυσης και υπόδησης, αυτό που ταιριάζει επακριβώς στις δικές του ανάγκες και στα δικά του οικονομικά δεδομένα.

 

Επιπλέον, μέσα από το κατάστημά το κοινό έρχεται σε επαφή με τον θαυμαστό κόσμο των συμπληρωμάτων διατροφής, τις ιδιότητές τους και την βοήθεια που μπορούν να προσφέρουν, εφόσον χρησιμοποιούνται σύμφωνα με τις οδηγίες, σε κάθε ασκούμενο που προσπαθεί να πετύχει ένα καλύτερο επίπεδο υγείας και ευεξίας σε συνδυασμό πάντα με μια ισορροπημένη διατροφή και βεβαίως με οποιασδήποτε μορφής άσκηση.

84008401
 

Παρακολούθησε το Σεμινάριο Body Building και μάθε σε βάθος όλα τα μυστικά του Body Building.

Συμπλήρωσε την φόρμα και πρόλαβε την έκπτωση προεγγραφών -30% !