offers2
offers2
 

Tension Release

 
Το διήμερο σεμινάριο Tension Release διοργανώνεται από την Νο1 Σχολή Fitness στην Ελλάδα, Studio One.

 

Μάθε όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις για το Myofascial & Self Myofascial Release δηλαδή για την σωστή στάση του σώματος αλλά και για τους τρόπους βελτίωσής της.

Πρόκειται για ένα σεμινάριο εξιδείκευσης όπου θα μιλήσουμε για τις μεθόδους, για τις τεχνικές αλλά και για τα μέσα αξιολόγησης,πρόληψης και αντιμετώπισης του μυοπεριτονιακού πόνου από τον επαγγελματία της άσκησης.

 

Αν θες να αποκτήσεις γνώσεις πάνω σε αυτό το αντικείμενο, το οποίο θα σε βοηθήσει στη δουλειά σου, δεν έχεις παρά να δηλώσεις συμμετοχή και να προλάβεις την έκπτωση προεγγραφών.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 

5 & 6 Μαΐου

10:00 – 16:00

 

Escape Gym

Λυσίου 4 – Καλαμαριά

 

Πληροφορίες & Εγγραφές

69 42 01 03 35

 

Περιεχόμενα Σεμιναρίου

 
8225
 
  • Τι εννοούμε με τον όρο “Μυοπεριτονιακή Απελευθέρωση”;
  • Ποιές είναι οι εφαρμογές της “Μυοπεριτονιακής Απελευθέρωσης” πάνω στο μυοσκελετικό σύστημα, την κίνηση του σώματος και τον μυϊκό πόνο;
  • Τι είναι η περιτονία (fascia) και ποια η σημαντικότητά της;
  • Πως σχηματίζονται τα σημεία πυροδότησης πόνου (trigger points) και πως η μυοπεριτονιακή απελευθέρωση συμβάλλει στη βελτίωση τους;
  • Τεχνικές απελευθέρωσης των επώδυνων σημείων και των μυών με τη χρήση foam roller, balls
  • Στάση σώματος: υπάρχει ιδανική στάση σώματος;
  • Πως αναγνωρίζουμε αν κάποιος έχει λανθασμένη στάση και πως μπορούμε να την βελτιώσουμε;
  • Αντιμετώπιση του μυϊκού πόνου μέσα από τη χαλάρωση των μυών και βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος και της λέμφου.
  • Γνώσεις πάνω σε ένα αντικείμενο που μπορεί να γίνει εφόδιο για όλους όσους ασχολούνται με το ανθρώπινο σώμα.
Πρόλαβε έκπτωση προεγγραφών -30%
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 

Εισηγήτρια

Be one of us, be number ONE!
 
Η Κατερίνα Λιανού είναι απόφοιτη του Πανεπιστημίου NSA της Βουλγαρίας. Εξειδικεύτηκε στη φυσιοθεραπεία με μεταπτυχιακές σπουδές στο peroneal nerve palsy cum laude.

 

Έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στη θεραπεία αντανακλαστικού πόνου από μετατόπιση μεσοσπονδύλιου δίσκου στην οσφυϊκή μοίρα. Έχει συμμετάσχει σε 8 δημοσιεύσεις και ήταν εισηγήτρια σε 3 συνέδρια. Έκανε επίσης μεταπτυχιακές σπουδές σε χειροπρακτική, kinesiotaping, ξηρές βελόνες, προφύλαξη και αποκατάσταση Avec Des Balles Fitball (μεγάλη μπάλα) και πρώτες βοήθειες C.P.R.

 

Απέκτησε εργασιακή εμπειρία σε κέντρα αποκατάστασης καθώς και στο Henry Dunant Hospital δουλεύοντας με ασθενείς με μυοσκελετικά, νευρολογικά, καρδιοαγγειακά και αναπνευστικά προβλήματα.

8223
Πρόλαβε έκπτωση προεγγραφών -30%
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 

Studio One - Νο1 Σχολή Fitness

Το Studio One είναι ένα πιστοποιημένο Ινστιτούτο με ολοκληρωμένα προγράμματα σπουδών και καθηγητές διεθνούς εμβέλειας και κύρους. Έχει το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς στον χώρο της εκπαίδευσης Fitness στην Ελλάδα καθώς και το μεγαλύτερο ποσοστό επαγγελματικής αποκατάστασης των αποφοίτων του σε ολόκληρη τη χώρα!

10 χρόνια πορείας στο χώρο της εκπαίδευσης Fitness και συνεχίζουμε με ακόμα περισσότερο ζήλο και διάθεση την προσπάθεια για Καινοτομία, Διαφορετικότητα και Ολοκλήρωση!

Έχοντας άριστη γνώση των αναγκών της αγοράς, δημιουργούμε τους επαγγελματίες του αύριο, συμβάλλοντας ενεργά στην καταπολέμηση της ανεργίας μέσα από την άμεση απορρόφηση των αποφοίτων μας σε γυμναστήρια και κλειστούς αθλητικούς χώρους.

Ο Κόσμος μας είναι και Δικός σου – μια Όμαδα , ένας Στόχος.
‘Ελα στην Όμαδα μας!

 
113
 

Παρακολούθησε το Σεμινάριο Tension Release και γίνε ειδικός στα θέματα Myofascial & Self Myofascial Release.

Συμπλήρωσε την φόρμα και πρόλαβε την έκπτωση προεγγραφών -30% !