offers2
offers2

Η Εμπειρία

Καλώς ήρθατε στο theConcept Terminal!

 
Οι κορυφαίοι γυμναστές στην Ευρώπη, Δημιουργοί των theConcept Group Fitness Brands, υπογράφουν την ποιότητα, την πρωτοπορία, την καινοτομία και το εγγυημένο αποτέλεσμα, δίνοντας σε όλους την ευκαιρία να ζήσουν την μοναδική εμπειρία ενός επώνυμου προγράμματος.

theConcept Terminal

Δεν είναι ένα απλό γυμναστήριο...

 
Το theConcept Terminal είναι ο μοναδικός εξειδικευμένος χώρος ομαδικής άσκησης και προσωπικής προπόνησης στην Ελλάδα.

Mόνο εδώ,οι κορυφαίοι εκπαιδευτές της Ελλάδας διδάσκουν και δημιουργούν εξειδικευμένα προγράμματα ομαδικής άσκησης!

Το theConcept Terminal δεν είναι ακόμα ένα γυμναστήριο, είναι μία κοινωνία ανθρώπων με όραμα, αισιοδοξία και ενέργεια. Μπαίνοντας στον κόσμο μας βλέπεις πρόσωπα υγιή, φωτεινά, χαμογελαστά, γεμάτα διάθεση για ΖΩΗ.

Το theConcept Terminal προσφέρει στα μέλη του:

  • τακτικές – προγραμματισμένες εργομετρικές αξιολογήσεις με μοναδικό στόχο την άμεση επίτευξη των στόχων τους
  • για πρώτη φορά στην Ελλάδα, On Line Booking θέσης από το κινητό, δίνοντας τη δυνατότητα να διαμορφώσουν το εβδομαδιαίο προπονητικό τους πλάνο με τους αγαπημένους τους Senior Trainers άμεσα και εύκολα
  • τους πιο εξειδικευμένους Personal Trainers στη χώρα, στο πιο πλήρως εξοπλισμένο Functional Training Terminal που έχει δημιουργηθεί
  • το πλέον ολοκληρωμένο Pilates Studio στην Ελλάδα με μηχανήματα της κορυφαίας Αμερικανικής εταιρίας Balance Body και με διδάσκοντες καθηγητές αποκλειστικά πιστοποιημένους από το Alan Herdman Pilates, London
  • μοναδικές εκπτώσεις και προσφορές σε αθλητικό εξοπλισμό και όχι μόνο, για τα μεγαλύτερα και γνωστότερα Fitness – Wellness Brands
 

Γίνε και εσύ ένας από μας!

DREAM YOURSELF

 
 

Μια νέα και διαφορετική εμπειρία fitness σε περιμένει!

 

Πρόλαβε μία ΔΩΡΕΑΝ θέση για τη παρουσίαση των νέων προγραμμάτων!

 
Μάθε Περισσότερα

Προγράμματα 2018 - 2019

All about the Terminals

 
8987
 
Πρέπει να γνωρίζεις ότι:

Η κορυφαία ομάδα Fitness Professionals στην Ελλάδα υπογράφει την μεγαλύτερη και πιο εξελιγμένη γκάμα προγραμμάτων ομαδικής άσκησης που παρουσιάστηκε ποτέ.

Στον μοναδικό χώρο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΟΜΑΔΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ στην Ελλάδα, οι 120 ώρες την εβδομάδα που παρουσιάζονται σε 4 υπερπολυτελείς θεματικές αίθουσεςS( Experience, Holistic, Functional, Power Cycling ) καθιστούν τη γυμναστική απόλαυση – με σίγουρο αποτέλεσμα για όλα τα μέλη του theConcept Terminal!

FUNCTIONAL TRAINING TERMINAL

 
8988
 

Η πιο αθλητική αίθουσα – οι πιο εξειδικευμένοι Performance Trainers που στόχο έχουν να σας ανεβάσουν τη φυσική κατάσταση και τη διάθεση στα ύψη!

Προπονήσεις μέτριας – υψηλής έντασης με ασκησιολόγιο και εξοπλισμό λειτουργικής προπόνησης συνθέτουν τη φιλοσοφία των προγραμμάτων άσκησης που δημιούργησαν και ανανεώνουν ανά συχνά διαστήματα οι master trainers του theConcept Terminal.

HOLISTIC TERMINAL

 
8990
 

Σε μια αίθουσα 150τμ μοναδικής αισθητικής και ποιότητας οι master trainers του theConcept Terminal παρουσιάζουν καθημερινά μεγάλη ποικιλία προγραμμάτων pilates και yoga για όλα τα επίπεδα ασκουμένων.

Από το πιο αρχάριο εώς και το πιο απαιτητικό μέλος η προσέγγιση και ο προπονητικός σχεδιασμών των ειδικών στοχεύει στο να καλύψει τις ανάγκες τους άμεσα και σίγουρα.

POWER CYCLING TERMINAL

 
8991
 

Η αίθουσα Power Cycling προσφέρει την απόλυτη εμπειρία εσωτερικής ποδηλασίας: Ο μεγαλύτερος στόλος ποδηλάτων, το πιο underground Terminal που είδατε ποτέ, οι πιο γνωστοί Έλληνες ποδηλάτες σας περιμένουν για διαδρομές ανεπανάληπτες!

Ένα μάθημα Power Cycling = Εκατοντάδες θερμίδες + μία ξεχωριστή εμπειρία!

EXPERIENCE TERMINAL

 
8992
 

Η αίθουσα που συνδυάζει μοναδικά προγράμματα αερόβιας άσκησης ( χορευτικά – free style ) και ολοσωματικές προπονήσεις μυικής ενδυνάμωσης και αντοχής για όλα τα επίπεδα ασκουμένων.

Μερικοί από τους πιο αναγνωρισμένους presenters στην Ευρώπη σας γυμνάζουν καθημερινά με ασφάλεια, τρελή ενέργεια και αποτέλεσμα!

PILATES EQUIPMENT TERMINAL

 
8993
 

Η ποιότητα είναι η λέξη που χαρακτηρίζει το Pilates studio του theConcept Terminal.

Τα καλύτερα μηχανήματα του κόσμου (BALANCE BODY reformer – tower – wooda chair ) και οι πιστοποιημένοι instructors μας από το περίφημο Alan Herdman Pilates στο Λονδίνο αποτελούν το απόλυτο status στο Pilates Equipment, καλύπτοντας τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών μελών.

Γίνε και εσύ ένας από μας!

DREAM YOURSELF

 

Διάλεξε το αγαπημένο σου μάθημα και ξεκίνα τώρα. Να θυμάσαι οτι η μόνη κακή άσκηση είναι αυτή που δεν έκανες !

 

Μια νέα και διαφορετική εμπειρία fitness σε περιμένει!

 

Πρόλαβε μία ΔΩΡΕΑΝ θέση για τη παρουσίαση των νέων προγραμμάτων!

 
Μάθε Περισσότερα

Meet the Master Trainers

Be ONE of us. Be number ONE.

 

Οι γυμναστές μας στο theConcept δεν ακολουθούν αλλά δημιουργούν και ορίζουν τις τάσεις στο Ελληνικό Fitness.

Η άριστη γνώση, η συνεχής επιμόρφωση, ο επαγγελματισμός και η απόλυτη εξειδίκευση αποτελούν τα βασικά χαρακτηριστικά της κορυφαίας ομάδας Ελλήνων Fitness Professionals που εγγυάται το αποτέλεσμα της προσπάθειας για μία ισορροπημένη και γεμάτη υγεία ζωή!

 

Θα μας βρεις

στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης 403, Ηλιούπολη

 
8981
 

Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα και πρόλαβε μία ΔΩΡΕΑΝ θέση για τη παρουσίαση των νέων προγραμμάτων!

 

    * Συναινώ στο ότι το theConcept Terminal και οι συνεργάτες του μπορούν να επικοινωνούν μαζί μου σχετικά με υπηρεσίες τους και να επεξεργαστούν για σκοπούς επικοινωνίας τα στοιχεία που παρέχω μέσω αυτού του ιστότοπου. Αντιλαμβάνομαι το γεγονός ότι έχω το δικαίωμα να υποχωρήσω ανά πάσα στιγμή.