offers2
offers2
 

Με κάθε συνδρομή ΔΩΡΟ

Christmas Gift Voucher 40€!

 

Με κάθε συνδρομή TC Terminal έως 31/12, πάρε ΔΩΡΟ ένα Christmas Gift Voucher αξίας 40€ να το χαρίσεις στο αγαπημένο σου πρόσωπο!

 
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 

Unbox the Gift of Fitness

Φέτος τα Χριστούγεννα χαρίζουμε fit δώρα!

Φέτος τα Χριστούγεννα χάρισε το απόλυτο δώρο στον εαυτό σου και στα αγαπημένα σου πρόσωπα για να ξεκινήσετε την νέα χρονιά δυναμικά!

Με κάθε συνδρομή TC Terminal έως 31/12, πάρε ΔΩΡΟ ένα Christmas Gift Voucher αξίας 40€ να το χαρίσεις στο αγαπημένο σου πρόσωπο!

 
10684
10677

Η νέα εποχή στο Fitness είναι γεγονός!

Καλώς ήρθες στο theConcept Terminal!

Το theConcept Terminal δεν είναι ένα απλό γυμναστήριο…

είναι ο Μοναδικός Εξειδικευμένος χώρος Ομαδικής Άσκησης και Προσωπικής Προπόνησης στην Ελλάδα.

Mόνο εδώ, διδάσκουν και δημιουργούν Εξειδικευμένα Προγράμματα Ομαδικής Άσκησης ΟΛΟΙ οι SENIOR TRAINERS του Studio One, του κορυφαίου Εκπαιδευτικού Οργανισμού στην Νοτιοανατολική Ευρώπη!

9549

4 υπερπολυτελείς αίθουσες

Experience, Holistic, Functional, Power Cycling

FUNCTIONAL TRAINING TERMINAL

 
8988
 

Η πιο αθλητική αίθουσα – οι πιο εξειδικευμένοι Performance Trainers που στόχο έχουν να σας ανεβάσουν τη φυσική κατάσταση και τη διάθεση στα ύψη!

Προπονήσεις μέτριας – υψηλής έντασης με ασκησιολόγιο και εξοπλισμό λειτουργικής προπόνησης συνθέτουν τη φιλοσοφία των προγραμμάτων άσκησης που δημιούργησαν και ανανεώνουν ανά συχνά διαστήματα οι master trainers του theConcept Terminal.

HOLISTIC TERMINAL

 
8990
 

Σε μια αίθουσα 150τμ μοναδικής αισθητικής και ποιότητας οι master trainers του theConcept Terminal παρουσιάζουν καθημερινά μεγάλη ποικιλία προγραμμάτων pilates και yoga για όλα τα επίπεδα ασκουμένων.

Από το πιο αρχάριο εώς και το πιο απαιτητικό μέλος η προσέγγιση και ο προπονητικός σχεδιασμών των ειδικών στοχεύει στο να καλύψει τις ανάγκες τους άμεσα και σίγουρα.

POWER CYCLING TERMINAL

 
8991
 

Η αίθουσα Power Cycling προσφέρει την απόλυτη εμπειρία εσωτερικής ποδηλασίας: Ο μεγαλύτερος στόλος ποδηλάτων, το πιο underground Terminal που είδατε ποτέ, οι πιο γνωστοί Έλληνες ποδηλάτες σας περιμένουν για διαδρομές ανεπανάληπτες!

Ένα μάθημα Power Cycling = Εκατοντάδες θερμίδες + μία ξεχωριστή εμπειρία!

EXPERIENCE TERMINAL

 
8992
 

Η αίθουσα που συνδυάζει μοναδικά προγράμματα αερόβιας άσκησης ( χορευτικά – free style ) και ολοσωματικές προπονήσεις μυικής ενδυνάμωσης και αντοχής για όλα τα επίπεδα ασκουμένων.

Μερικοί από τους πιο αναγνωρισμένους presenters στην Ευρώπη σας γυμνάζουν καθημερινά με ασφάλεια, τρελή ενέργεια και αποτέλεσμα!

 

Με κάθε συνδρομή ΔΩΡΟ
Christmas Gift Voucher 40€!

 

H προσφορά ισχύει έως 31/12.

 
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 

Γνώρισε τους Master Trainers

Be ONE of us. Be number ONE.

Οι γυμναστές μας στο theConcept δεν ακολουθούν αλλά δημιουργούν και ορίζουν τις τάσεις στο Ελληνικό Fitness.

Η άριστη γνώση, η συνεχής επιμόρφωση, ο επαγγελματισμός και η απόλυτη εξειδίκευση αποτελούν τα βασικά χαρακτηριστικά της κορυφαίας ομάδας Ελλήνων Fitness Professionals που εγγυάται το αποτέλεσμα της προσπάθειας για μία ισορροπημένη και γεμάτη υγεία ζωή!

 

theConcept Terminal

Δεν είναι ένα απλό γυμναστήριο...

Το theConcept Terminal είναι ο μοναδικός εξειδικευμένος χώρος ομαδικής άσκησης και προσωπικής προπόνησης στην Ελλάδα.

Mόνο εδώ,οι κορυφαίοι εκπαιδευτές της Ελλάδας διδάσκουν και δημιουργούν εξειδικευμένα προγράμματα ομαδικής άσκησης!

Το theConcept Terminal δεν είναι ακόμα ένα γυμναστήριο, είναι μία κοινωνία ανθρώπων με όραμα, αισιοδοξία και ενέργεια. Μπαίνοντας στον κόσμο μας βλέπεις πρόσωπα υγιή, φωτεινά, χαμογελαστά, γεμάτα διάθεση για ΖΩΗ.

Το theConcept Terminal προσφέρει στα μέλη του:

  • τακτικές – προγραμματισμένες εργομετρικές αξιολογήσεις με μοναδικό στόχο την άμεση επίτευξη των στόχων τους
  • για πρώτη φορά στην Ελλάδα, On Line Booking θέσης από το κινητό, δίνοντας τη δυνατότητα να διαμορφώσουν το εβδομαδιαίο προπονητικό τους πλάνο με τους αγαπημένους τους Senior Trainers άμεσα και εύκολα
  • τους πιο εξειδικευμένους Personal Trainers στη χώρα, στο πιο πλήρως εξοπλισμένο Functional Training Terminal που έχει δημιουργηθεί
  • το πλέον ολοκληρωμένο Pilates Studio στην Ελλάδα με μηχανήματα της κορυφαίας Αμερικανικής εταιρίας Balance Body και με διδάσκοντες καθηγητές αποκλειστικά πιστοποιημένους από το Alan Herdman Pilates, London
  • μοναδικές εκπτώσεις και προσφορές σε αθλητικό εξοπλισμό και όχι μόνο, για τα μεγαλύτερα και γνωστότερα Fitness – Wellness Brands

Γίνε και εσύ ένας από μας!

DREAM YOURSELF

 

Θα μας βρεις

στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης 403, Ηλιούπολη

8981
 

Με κάθε συνδρομή έως 31/12
ΔΩΡΟ Christmas Gift Voucher 40€!

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και ενημερώσου για την προσφορά.

 

    * Συναινώ στο ότι το theConcept και οι συνεργάτες του μπορούν να επικοινωνούν μαζί μου σχετικά με υπηρεσίες τους και να επεξεργαστούν για σκοπούς επικοινωνίας τα στοιχεία που παρέχω μέσω αυτού του ιστότοπου. Αντιλαμβάνομαι το γεγονός ότι έχω το δικαίωμα να υποχωρήσω ανά πάσα στιγμή.